Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 2-8: Βαυαρικός διασυρμός

 
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 2-8: Βαυαρικός διασυρμός

Ενημερώθηκε: 15/08/20 - 00:07

Ποιος θα σταματήσει αυτή τη Μπάγερν Μονάχου; Με απόδοση βγαλμένη από… ηλεκτρονικό παιχνίδι, η αρμάδα του Χάνσι Φλικ έκανε πλάκα τη Μπαρτσελόνα με 8-2, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα ημιτελικά του φετινού Champions League και δείχνοντας πως είναι η πιο «καυτή» ομάδα στην Ευρώπη αυτή την εποχή!

Πρώτος μεταξύ ίσων για τους θριαμβευτές ο Μίλερ, που έγινε ο πρώτος Γερμανός παίκτης σε συμμετοχές στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση σήμερα, με 113, έχοντας δύο γκολ στο ματς. Ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κουτίνιο, ο οποίος μάλιστα τα πέτυχε μέσα σε 15 λεπτά, ερχόμενος από τον πάγκο, με τους Βαυαρούς πάντως να έχουν έξι διαφορετικούς σκόρερ.

Για τους ηττημένους, το τελικό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι συνιστά την βαρύτερη ήττα στην ευρωπαϊκή ιστορία τους… μιλούν από μόνα τους, με τον Μέσι να είναι «εξαφανισμένος» και την άμυνα τους να… πελαγοδρομεί σε κάθε σχεδόν φάση της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι, η Μπάγερν έφτασε τα 39 τέρματα σε μια σεζόν στην διοργάνωση, τα περισσότερα που έχει βάλει, παρέμεινε η μοναδική ομάδα με την υπάρχουσα μορφή του Champions League που μετράει μόνο νίκες στην χρονιά και έδειξε πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο για αυτήν tremble!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο (46’ Γκριεζμάν), Μπουσκέτς (70’ Φατί), Ντε Γιόνγκ, Βιδάλ, Σουάρες, Μέσι

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (76’ Ζίλε), Αλάμπα, Ντέιβις (84’ Ερναντές), Τιάγκο, Γκορέτσκα (84’ Τολισό), Γκνάμπρι (75’ Κουτίνιο), Μίλερ, Πέρισιτς (67’ Κομάν), Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία).