Άννα Μπράντ: Ποζάρει με μαγιό μετά την γέννηση του γιου της

 
Άννα Μπράντ: Ποζάρει με μαγιό μετά την γέννηση του γιου της

Ενημερώθηκε: 20/08/20 - 21:45

Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγες μέρες ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπράντ έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ωστόσο, όπως έχουμε δει όλες αυτές τις μέρες τόσο η Αννίτα Μπράντ όσο και ο Χάρης Χριστόπουλος δεν αποχωρίζονται καθόλου τον γιο τους και φροντίζουν να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Επιπλέον, και οι δύο δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται τρυφερές στιγμές με τον νεογέννητο γιο τους με τους ακολούθους τους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις πρώτες καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με το γιο τους στη Λευκάδα.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα η Αννίτα Μπράντ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το σώμα της, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η διακοπές τελείωσαν και συνειδητοποίησα ότι το 99,9% φωτογραφίες που έχω είναι όλα είτε με τον μπέμπη αγκαλιά είτε με το καρότσι που το σπρώχνω???☺️ Για να μη σας ζαλίζω με εκείνες τις φωτογραφίες εδώ είναι μια #4weekspostpartum ??‍♀️?και ναι, έχω την κοιλίτσα μου ακόμα και όχι δεν το ντρέπομαι αλλά εννοείται πως όταν θα συνέλθω από την αϋπνία ??θα αρχίζω κανονικότατα τη γυμναστική?????? Τώρα αυτό θα είναι αύριο; Θα είναι σε μία βδομάδα; Θα είναι σε ένα μήνα σε έξι μήνες; Ο Θεός ξέρει??

Anita Brand Makeup&Hair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@anabrand) στις