To πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Honda  σε λίγες ημέρες  στην ελληνική αγορά 

 
To πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Honda  σε λίγες ημέρες  στην ελληνική αγορά 

Ενημερώθηκε: 31/08/20 - 15:25

Το νέο Honda e αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ελλάδα μέσα στον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Τη βασική και την Advance.

Οι τιμές του πολυαναμενόμενου Honda e, διαμορφώνονται στα 30.186€ τελική λιανική τιμή με επιδότηση για τη βασική έκδοση και στα 34.274€ τελική λιανική τιμή με επιδότηση για την έκδοση Advance. Ο νέος περιβαλλοντικός νόμος παρέχει επιδότηση, ύψους έως 6.000 ευρώ, για την αγορά αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος (BEV).

Πιο αναλυτικά:

Honda

Το Honda e προσφέρει αυτονομία 222 km (WLTP), με πλήρη στάνταρ εξοπλισμό. Το προηγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης χρησιμοποιεί αξιόπιστες τεχνολογίες της Honda με ικανότητα ταχείας φόρτισης για τις απαιτήσεις των καθημερινών μετακινήσεων. Η υψηλής χωρητικότητας μπαταρία 35,5 kWh προσφέρει αυτονομία 222 km (WLTP), με το 80% της πλήρωσης να επιτυγχάνεται σε μόλις 30 λεπτά ταχείας φόρτισης. Ένα μοναδικό σύστημα θερμικής διαχείρισης βελτιστοποιεί τη φόρτιση της μπαταρίας στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε το αυτοκίνητο να διατηρεί τη βέλτιστη αυτονομία, επιτρέποντας παράλληλα συχνότερες ταχείες φορτίσεις DC.

Περισσότερα όταν το δοκιμάσουμε ….

1
2
5

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ