Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου 25χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα

 
Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου 25χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Ενημερώθηκε: 29/09/20 - 23:11

Κρίσιμη και σοβαρή είναι η κατάσταση ενός 25χρονου, ο οποίος έχει κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Όλα ξεκίνησαν στις 20 Αυγούστου, όπου εμφάνισε ιδιαίτερα υψηλό πυρετό, μέχρι και 40. Ο 25χρονος έκανε το τεστ, το οποίο όμως, βγήκε αρνητικό.

"Έκανε το πρώτο τεστ, αρνητικό, δυο τρεις μέρες μετά έκανε το δεύτερο, αρνητικό και αυτό. Τελικά πήγε στη Σύρο, όπου εκεί βρέθηκε θετικός και από εκεί μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο", είπε στο Mega και την εκπομπή Live News, ένας φίλος του. "Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, δεν ήταν στις ευπαθείς ομάδες" πρόσθεσε.

Ο νεαρός άνδρας εργαζόταν το καλοκαίρι στο νησί της Μυκόνου. Τις τελευταίες ημέρες όμως, βρισκόταν στην Τήνο. Όταν τα συμπτώματα επέμεναν, πήγε στο κέντρο υγείας της Σύρου για να εξεταστεί.

"Εγώ το έμαθα από συγγενείς στην Τήνο. Τον πήραν με ελικόπτερο και τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ασκληπιείο" λέει η θεία του ασθενούς.

Ο 25χρονος, που δεν έχει υποκείμενα νοσήματα, χρειάστηκε να διασωληνωθεί στην ΜΕΘ, πέντε ημέρες αφ’ ότου εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, με δείγματα προς το καλύτερο όσο αφορά την αναπνοή του, σύμφωνα με τους γιατρούς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ