Δεν συζητά με τη Μενεγάκη ο ΑΝΤ1

 
Καμιά συζήτηση μεταξύ Μενεγάκη – ΑΝΤ1

Ενημερώθηκε: 30/11/20 - 12:52

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να συζητεί με τον ΑΝΤ1, ενώ υπήρχαν φήμες ότι οι δυο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια.

Το κανάλι του Αμαρουσίου βάζει τέλος στις φήμες και διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε συζήτηση με την παρουσιάστρια για ένταξη στο δυναμικό του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της ωραίας Ελένης, που έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού. Σύμφωνα με τη Real οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζουν πως από την πλευρά τους δεν υπάρχει καμιά προσέγγιση με σκοπό την υπογραφή συμβολαίου, αν και οι σχέσεις των δυο πλευρών παραμένουν άψογες.

Ελένη Μενεγάκη

ΑΝΤ1

Η στάση του ΑΝΤ1 οφείλεται στην στρατηγική του σταθμού να μην προβαίνει σε «χρυσά» συμβόλαια παρουσιαστών, σε αντίθεση με άλλα κανάλια. Πρόθεση των στελεχών του καναλιού βέβαια, είναι οι επενδύσεις στους τομείς της μυθοπλασίας και των παραγωγών υψηλών προδιαγραφών, κάτι που γίνεται πράξη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Με λίγα λόγια αν δεν γίνει κάποια θεαματική ανατροπή η δεν θα επιστρέψει στον και θα συζητήσει με άλλα κανάλια που «καίγονται» να την εντάξουν στον δυναμικό τους.

παρουσιάστρια

‘Έτσι κι αλλιώς η δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και δεν θα είναι έκπληξη να επιλέξει να μείνει ξανά εκτός τηλεόρασης και να ασχοληθεί τόσο με τα social media στα οποία έχει μεγάλη επιρροή, καθώς και να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της.