ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1: Το έσωσε στα... χασομέρια (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1: Το έσωσε στα... χασομέρια

Ενημερώθηκε: 03/01/21 - 19:34

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ ο ΠΑΟΚ! Με την γκολάρα του Πινακά από το 69’, η ΑΕΛ είχε ρίξει στο… καναβάτσο την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που για 60 λεπτά έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά τελικά η λύση δόθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Σφιντέρσκι κυνήγησε μια χαμένη φάση, ανατράπηκε από τον Νάγκι και ο Βιεϊρίνια που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στη Λάρισα στην τελευταία φάση του αγώνα, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από το κακό ποδαρικό στο 2021.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τον Τζόλη (28’, 30’, 37’, 65’) και μία τεράστια διπλή με τους Ίνγκασον και Μουργκ στο 43’, με τον δεύτερο μάλιστα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νάγκι.

Αυτό που δεν είχε η ομάδα του Γκαρσία, ήταν ένας… Πινακάς, που με εξαιρετική ενέργεια έκανε… poster τους Βαρέλα και Ίνγκασον, αλλά και τον Πασχαλάκη τον οποίο πλάσαρε με εκπληκτικό τρόπο, πετυχαίνοντας το γκολ για τους «βυσσινί».

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ παραμένει 3ος με 28 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ που έχασε μια τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη, έφτασε στους 7 πόντους.