MasterChef spoiler (5/3): Ποια ομάδα θα κερδίσει την ομαδική δοκιμασία

 
MasterChef spoiler (5/3): Ποια ομάδα θα κερδίσει την ομαδική δοκιμασία

Ενημερώθηκε: 04/03/21 - 16:09

MasterChef spoiler (5/3): Το έλα να δεις έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η Μαρίνα που είχε το πλεονέκτημα άλλαξε τα πάντα στο παιχνίδι αφού της δόθηκε η δυνατότητα να αναδιαμορφώσει τις δυο ομάδες ανακατεύοντας την τράπουλα. Οι περισσότεροι παίκτες της μπλε ομάδας δυσαρεστήθηκαν που μετακινήθηκαν στους κόκκινους, αφού θεώρησαν ότι τους ταιριάζουν περισσότεροι οι χαμηλοί τόνοι των μπλε. Εν συνεχεία οι δυο ομάδες έπρεπε να επιλέξουν τους αρχηγούς τους. Η μπλε ομάδα επέλεξε για αρχηγό της την Ηρώ Περουλάκη, ενώ η κόκκινη τον Αντώνη Μητρόπουλο.

MasterChef

Οι δυο ομάδες του μαγείρεψαν και πλέον απομένει να ανακοινωθεί η βαθμολογία των κριτών για να δούμε ποιοι θα είναι οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας. Στο συμβούλιο θα ξεσπάσουν πολλές κόντρες. Ειδικότερα, η Ηρώ με τον Στέφανο θα αντιπαρατεθούν, αφού η κοπέλα από την Κρήτη θα κατηγορήσει τον συμπαίκτη της ότι έκανε ότι ήθελε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

MasterChef

Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει στον εξώστη, ενώ ο αρχηγός των ηττημένων θα κληθεί να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση, ενώ κάποιοι θα παλέψουν για τη δοκιμασία της ασυλίας. Εν συνεχεία θα δούμε την πάντα ενδιαφέρουσα ψηφοφορία από την οποία προκύπτουν διαμάχες. Ποιος θα αποχωρήσει λοιπόν από το σπίτι του ; Μείνετε συντονισμένοι γιατί αν προκύψουν διαρροές (spoiler) θα σας τις μεταφέρουμε άμεσα.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)