Ολυμπιακός-Λαμία 3-0: Καλή... πρόβα (BINTEO)

 
Ολυμπιακός-Λαμία 3-0: Καλή... πρόβα (BINTEO)

Ενημερώθηκε: 07/03/21 - 17:38

Ολυμπιακός από… ημίχρονο και τώρα Άρσεναλ. Οι Πειραιώτες «καθάρισαν» εύκολα τη Λαμία, επικρατώντας 3-0 για την 25η αγωνιστική, κάνοντας δυνατή προπόνηση πριν το πρώτο ματς με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.

Ο Μπρούμα άνοιξε το σκορ με άπιαστο σουτ στο 8’ και δύο λεπτά μετά ο Φορτούνης ζευγάρωσε τα τέρματα των «ερυθρόλευκων» μετά από λάθη των φιλοξενούμενων και ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 33’. Για το 20ο του γκολ στη σεζόν και το 18ο στο πρωτάθλημα.

Αγγαρεία ήταν για τις δύο ομάδες το δεύτερο μέρος, στο οποίο αποδέχθηκαν τη μοίρα τους και κράτησαν δυνάμεις ενόψει της συνέχειας. Αποχώρησε τραυματίας στο 18’ ο Μπα λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε και πάλι ως στόπερ τον Εμβιλά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα (18’ λ.τ. Σίλβα), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (56’ Μασούρας), Εμβιλά, Βαλμπουενά (56’ Ανδρούτσος), Μπρούμα, Φορτούνης (46’ Χασάν), Ελ Αραμπί (62’ Ραντζέλοβιτς)

Στον πάγκο έμειναν: Κρίστινσον, Τιάγκο, Κάιπερς, Ντρέγκερ, Χολέμπας

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Μαντζρεκάρ, Βύντρα, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Παλαβαντισβίλι, Μπιάρνασον (75’ Σταμούλης), Προβυδάκης (55’ Κωστίκα), Πίτι (63’ Μπουλούλης-Τσαμπρούνης), Ρόμανιτς (46’ Χατζηστραβός), Βασιλακάκης

Στον πάγκο έμειναν: Κατσίκας, Καραμάνος, Άνχελ Μαρτίνες, Μαργαρίτης, Ντέλετιτς