Survivor spoiler: Η πρώτη κλίκα μετά την ένωση

 
Survivor spoiler: Η πρώτη κλίκα μετά την ένωση

Ενημερώθηκε: 25/03/21 - 16:17

Survivor spoiler: Την Κυριακή θα δούμε την ένωση των δυο ομάδων του Survivor, μετά την οποία το reality ουσιαστικά θα ξεκινήσει από την αρχή.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει λεπτομέρειες για την ένωση των ομάδων λέγοντας, πως η μπλε ομάδα θα μετακινηθεί στην παραλία των κόκκινων. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί έως τώρα είναι οι διαδικασίες που θα βλέπουμε από εδώ και πέρα σχετικά με τις ψηφοφορίες. Σίγουρα ο Ατζούν Ιλιτζαλί μας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις.

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στις νέες συμμαχίες. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οι παίκτες που με τις προσωπικότητές τους οδηγούν το παιχνίδι κατάφεραν να φτάσουν προς την ένωση και πλέον εξετάζουν τις επιλογές τους για να χτίσουν συμμαχίες που θα τους φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τελικό. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) η μόνη σίγουρη συμμαχία έως τώρα είναι αυτή του Τριαντάφυλλου με τον Αλέξη Παππά. Ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα του και στις κόντρες που έχουν προκύψει στην μπλε ομάδα έχει πάρει το μέρος του ηθοποιού. Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην κάμερα είπε ξεκάθαρα ότι μετά την ένωση των ομάδων θα κάνει παρέα με τον Αλέξη Παππά ο οποίος άλλωστε είναι ο…πρώην αδερφός.

Αυτό θα έχει ως συνέπεια ο τραγουδιστής να αποκτήσει νέα δυναμική, αφού ο Αλέξης Παππάς είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στους μπλε, απέναντι στον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη. Από την άλλη με ενδιαφέρον αναμένεται η στρατηγική του Τζέιμς. Ο πιο έξυπνος παίκτης του Survivor 2021 δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και σίγουρα θα πάρει μαζί του πολλούς από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας. Εδώ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Ασημακόπουλος, Κόρομι και Κώστας Παπαδόπουλος φαίνεται πώς δεν έχουν αφήσει πίσω τους τις κόντρες της παλιάς μπλε ομάδας, ενώ όσες φορές έχει ζητηθεί η γνώμη τους για τις εξελίξεις στους αντιπάλους έχουν σταθεί απέναντι από τον Τζέιμς Καφετζή.

Όπως καταλαβαίνετε την εβδομάδα που έρχεται θα δούμε πολλά και διάφορα, με τους παίκτες του Survivor να γυρίζουν πολλές φορές τη…μπιφτέκα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε με διαρροές (spoiler) για όσα θα δείτε στο επεισόδιο της Κυριακής.