Νέες απειλές Μπαχτσελί: Η Ελλάδα δεν έχει μάθει τίποτα από την Ιστορία

 
Νέες απειλές Μπαχτσελί

Ενημερώθηκε: 20/04/21 - 13:17

Η στάση του Νίκου Δένδια στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα ενόχλησε σφόδρα την τουρκική κυβέρνηση και ο ένας με τον άλλο οι τούρκοι αξιωματούχοι επιτίθενται φραστικά στον έλληνα υπουργό Εξωτερικών.

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Ομέρ Τσελίκ, εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, του ΑΚΡ, που υποστήριξε ότι στόχος του Δένδια ήταν να σαμποτάρει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών, την σκυτάλη πήρε σήμερα ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος «Εθνικιστική Δράση» μιλώντας σε βουλευτές της παράταξης του εξήρε την στάση που κράτησε ο Τσαβούσογλου κατά την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου με τον έλληνα ΥΠΕΞ, και κατηγόρησε τον Νίκο Δένδια ότι ξεπέρασε τα όρια.

«Συγχαίρω με όλη μου την καρδιά τον ΥΠΕΞ μας Μεβλούτ Τσαβούσογλου που έδειξε στο Δένδια ποια είναι τα όρια του. Φαίνεται πως η Ελλάδα δεν έχει μάθει τίποτα από την Ιστορία», είπε ο Μπαχτσελί, μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός του, για να προσθέσει: «Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο Πρόεδρο Ερντογάν, που καθοδήγησε τον Τσαβούσογλου να μιλήσει τη γλώσσα που ο συνομιλητής του καταλαβαίνει ενώπιον των μέσων ενημέρωσης».