Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η πρόταση σε Μήτογλου και η πίεση της Αρμάνι

 
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η πρόταση σε Μήτογλου και η πίεση της Αρμάνι

Ενημερώθηκε: 19/06/21 - 16:42

Όλα δείχνουν πως ο Ντίνος Μήτογλου προβάρει το... κοστούμι της Αρμάνι! Η Μιλάνο έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ και τον πιέζει ασφυκτικά, προκειμένου να της απαντήσει θετικά.

Φαίνεται, δε, πως ο ίδιος ο Έτορε Μεσίνα έχει επικοινωνήσει με τον Μήτογλου, λέγοντάς του πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα, γεγονός που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του παίκτη, ο οποίος και τείνει προς το... «ναι»!

Την ίδια στιγμή, στον Παναθηναϊκό τηρούν στάση αναμονής, έχοντας κάνει μια πρόταση για 2+1 χρόνια στον 25χρονο και αύξηση κατά 30% στις απολαβές του.

Ήδη, ωστόσο το «τριφύλλι» δείχνει με κάθε τρόπο πόσο πολύ θέλει να κρατήσει τον Μήτογλου στο ρόστερ του. Σε κάθε περίπτωση, η... μπάλα είναι στο γήπεδο του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος καλείται να πάρει την τελική του απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του.

Θυμίζουμε φέτος ο Ντίνος Μήτογλου φόρεσε 93 φορές τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην EuroLeague, έχοντας κατά μέσο όρο 6,4 πόντους και 4 ριμπάουντ, σουτάροντας με 58% στα δίποντα, 27% στα τρίποντα και 70% στις βολές.