Η τύχη μιλά στα ζώδια του αέρα!!!

 
Η τύχη μιλά στα ζώδια του αέρα!!!

Ενημερώθηκε: 19/09/16 - 23:47

Μέσα στον Σεπτέμβριο, πέρασε ο Δίας στο ζώδιο του Ζυγού. Η παρουσία του εκεί θα έχει διάρκεια περίπου ένα χρόνο και θα [φροντίσει] τους κατά τα άλλα προβληματισμένους Ζυγούς. Βέβαια σε όποιο ζώδιο και να ανήκετε, θα έχετε κάποιο τομέα της ζωής σας όπου περνώντας ο ευεργέτης πλανήτης, θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι ο Ζυγός, Υδροχόος και Δίδυμοι, αλλά πάντα ένα προσωπικό ωροσκόπιο ανατρέπει τις γενικότητες.

ΚΡΙΟΣ
Οι σχέσεις σας αποκτούν μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 μεγαλύτερη βαρύτητα. Κάποιοι από σας θα παντρευτείτε, αλλά και κάποιοι θα απαλλαχτείτε από μία δύσκολη σχέση που σας ταλαιπωρούσε κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Αν θελήσετε να κάνετε κάποια συνεργασία, αυτή θα σας επιφέρει κέρδη και άνοδο κοινωνική. Ο Νοέμβριος 2016 και ο Σεπτέμβριος 2017 είναι μήνες σύνεσης και προσοχής, μιας που η εύνοια του Δία θα ελαττωθεί αισθητά.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά ανοίγματα και καλές προοπτικές σε κάθε περίπτωση θα βιώσετε για ένα χρόνο. Ο Δίας στον τομέα των επαγγελματικών σας, θα σας κάνει πιο δραστήριους και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες αναρρίχησης στον τομέα αυτό. Πολύ πιθανόν να απαλλαγείτε από κάποια θέματα υγείας που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Η διατροφή σας θα πρέπει να έχει κάποια όρια, ώστε να μην αποκτήσετε παραπανίσια κιλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο έρωτας, οι σχέσεις και τα παιδιά θα σας απασχολήσουν πολύ αυτή την χρονική περίοδο, [από 10/9/2016 έως 10/10/2017]. Θα θελήσετε να φτιάξετε μία δική σας φωλίτσα που θα έχει μέσα την δική σας παρουσία. Αυτή η [φωλιά] μπορεί να είναι ένα σπίτι, μία οικογένεια, ακόμη και μία επιχείρηση που θα σας αντιπροσωπεύει. Τύχη θα έχετε και κάποιοι από σας σε τυχερά παιχνίδια, ή θα σας έρθουν κάποια χρήματα από πηγή που δεν περιμένατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η οικογένεια θα σας απορροφά όλη σας την ενέργεια και πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε μέσα σε αυτό τον χρόνο να αλλάξετε κατοικία και εργασία. Οι συνθήκες άλλες φορές θα είναι πολύ καλές και άλλες φορές θα σας αποδιοργανώνουν οι εξωτερικές καταστάσεις. Το τέλος του 2016 θα σας αφήσει μία γλυκόπικρη γεύση από τα πρόσωπα που αποτελούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο Δίας πάντα στο τέλος θα βρίσκει τις καταλληλότερες λύσεις.

ΛΕΩΝ
Ταξίδια, σπουδές και επικοινωνία, θα σας γεμίζουν με πολύ χαρά. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες θα έχετε να πάρετε πολύ ικανοποίηση και δύναμη. Οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε αυτό τον χρόνο, θα έχουν να σας προσφέρουν πάνω από όλα πνευματική τροφή που ίσως να σας είναι απαραίτητη. Το περιβάλλον σας θα είναι πολύ θετικό σε κάθε νέα σας απόφαση και ίσως να κάνετε κάποια νέα αρχή σε μακρινό τόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομική ενίσχυση θα υπάρξει αυτή την χρονική περίοδο. Πολλοί από σας θα αυξήσετε τα εισοδήματα σας με πολύ έξυπνες κινήσεις που θα τις έχετε σκεφτεί πρώτα με κάθε ακρίβεια. Η εργασία σας θα έχει μία σταδιακή άνοδο, αλλά μπορεί να ασχοληθείτε με δύο και τρις δραστηριότητες συγχρόνως, ώστε να κάνετε την ζωή σας πιο βατή λόγο των οικονομικών προβλημάτων που είχατε κατά το παρελθόν.

ΖΥΓΌΣ
Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο θα σας δώσει μία σπουδαία ώθηση σε κάθε προσωπική σας επιδίωξη. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, αλλά τα τερτίπια του πλανητικού θόλου κάποιες φορές θα ανατρέπουν την καλή διάθεση του Δία προς εσάς. Κάποιοι θα θελήσετε να παντρευτείτε και να ολοκληρώσετε με αυτό τον τρόπο την συναισθηματική σας ευτυχία, ενώ κάποιοι θα έχετε επιτυχία σε νομικές υποθέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η χρονιά για σας θα είναι μία περίοδος ίασης σε κάθε επίπεδο. Οι ταλαιπωρίες του παρελθόντος σας είχαν βαρύνει κυρίως την ψυχή, όπου τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απαλλαγείτε από ότι σας είχε στοιχειώσει. Βρείτε τοκουράγιο να προχωρήσετε, γιατί θα έχετε ένα πολύ δυνατό χέρι δίπλα σας που θα παραμείνει σε αυτή την θέση ένα χρόνο. Επάγγελμα και υγεία θα έχουν σταδιακή άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση που θα σας ευνοήσει μέσα σε αυτή τη χρονιά. Οι φιλίες και οι άνθρωποι καρδιάς, θα σας στηρίξουν σε κάθε επιδίωξη σας, αλλά και νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε μέχρι τον Φθινόπωρο του 2017, θα αποδειχθούν δώρα Θεού. Αν ασχολείστε με τα κοινά, αυτή την χρονική διάρκεια θα έχετε σημαντική επιτυχία στο έργο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, θα είναι το δώρο που θα σας προσφέρει ο Δίας με την είσοδό του στον Ζυγό. Μέσα σε ένα χρόνο θα βρείτε τρόπους να φτιάξετε την εικόνα σας προς τα έξω και να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών ανθρώπων. Η οικογένεια θα είναι η παραφωνία, που ενώ θα θέλετε να βρίσκετε δίπλα σας ουσιαστικά και να σας στηρίζει, μάλλον θα δείτε το εντελώς αντίθετο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δίας αγαπά να σας φροντίζει μετά από τις πολλές δυσκολίες που έχετε περάσει. Οι συνθήκες της ζωής σας καλυτερεύουν και επιτέλους θα βρίσκεστε σε πιο ήρεμα και φιλικά εδάφη ώστε να δημιουργήσετε και να αναπτυχθείτε χωρίς κινδύνους. Τα μακρινά μέρη και οι ξένες κουλτούρες θα σας δώσουν εφόδια που θα έχετε στην ζωή σας. Φροντίστε αυτό το χρόνο να γεμίσετε με γνώσεις και εμπιρείες.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα οικονομικά θέματα και ιδίως οι υλικές παροχές από κάποιους άλλους προς εσάς θα σας ευνοήσουν αυτή την χρονιά. Ο Δίας θα σας δώσει δύναμη εσωτερική να αντιμετωπίσετε την κάθε πρόκληση που θα παρουσιάζετε στην ζωή σας. Σε μία πολύ απαιτητική χρονιά, ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, όλο και κάτι θα σας προσφέρει, αρκεί να μην παραμένετε καθηλωμένοι σε λάθη του παρελθόντος.