Σασμός-Spoiler: Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως η μητέρα του έχει εραστή…

 
θα δούμε πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

Ενημερώθηκε: 01/10/21 - 18:31

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε σήμερα ο Γιώργος Αμούτζας.

Σασμός

Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Νικηφόρο στην δραματική σειρά του Alpha, , ανέφερε πως θα δούμε πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

«Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι η συγκεκριμένη δουλειά θα πάει καλά. Διάβασα κατευθείαν το βιβλίο του κυρίου Πετρουλάκη, κατάλαβα ποιος είναι ο ρόλος, πόσο τραγικός ήρωας είναι ο Νικηφόρος. Πόσα πράγματα θα υποστεί, θα περάσει από 40 κύματα. Είναι η μία ανατροπή μετά την άλλη. Η ιστορία εξελίσσεται πολύ γρήγορα, δεν κάνουμε κύκλους γύρω από τα ίδια θέματα. Ο Νικηφόρος είναι τραγικός ήρωας γιατί μονίμως συμβαίνουν τραγικά γεγονότα, τα οποία οι υπόλοιποι θα γνωρίζουν, ο κόσμος θα το γνωρίζει, όπως και αρκετοί χαρακτήρες της σειράς και ο ίδιος δεν θα μάθει την αλήθεια ποτέ.

Υπάρχουν χαρακτήρες που γνωρίζουν για τον δολοφόνο του Στεφανή, πιθανόν να είναι πολύ κοντά στον Νικηφόρο. Και ο Νικηφόρος όχι απλά δεν υποψιάζεται κάτι, δεν πάει το μυαλό του και δεν θα το μάθει ποτέ. Αυτό για μένα είναι ο ορισμός του τραγικού ήρωα. Στον Σασμό θα δούμε ανατροπή πάνω στην ανατροπή. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται ότι η μητέρα του έχει εραστή», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.