Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 6/10/2021

 
Ζώδια

Ενημερώθηκε: 06/10/21 - 01:09

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Η Νέα Σελήνη σήμερα, μετά τις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, έχει την συμμετοχή του Άρη, αλλά και του Χείρωνα, που βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο, Σελήνη και Άρη. Το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου είναι ο φανατισμός, σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και μεταξύ των σχέσεων.

Η πόλωση της κοινωνίας είναι ένα φαινόμενο που θα έχει ακόμη διάρκεια και δυστυχώς η Άρια συμμετοχή δείχνει ότι τίποτα δεν λύνεται με ηρεμία και χωρίς να φτάσουν οι καταστάσεις στο απροχώρητο.

Το ίδιο βλέπουμε γενικότερα και σε προσωπικό επίπεδο να συμβαίνει, όπου οι σχέσεις [βγάζουν στην φόρα], τα παράπονα και κάθε τι που μέχρι τώρα υπήρχε σε μία λεπτή γραμμή και κανείς δεν την άγγιζε, για να υπάρχει η ισορροπία μεταξύ των σχέσεων. Μία αρκετά ευαίσθητη περίοδος που καλούνται οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού σταυρού, (Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερως),να είναι αρκετά προσεκτικοί. Επίσης αν σε αυτά τα ζώδια έχετε τον Ωροσκόπο σας ή την Σελήνη σας, (αν έχετε γεννηθεί βραδινή ώρα).

Οι ημερομηνίες που δίνω πιο κάτω, αγγίζουν περισσότερο το φαινόμενο και είναι …Για τους Ζυγούς 5 – 6 – 7 Οκτωβρίου, για τους Αιγόκερους 3 – 4 – 5 Ιανουαρίου, για τους Κριούς 2 – 3 – 4 Απριλίου και για τους Καρκίνους 4 – 5 – 6 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιο σας, φέρνει σε πρώτο πλάνο τις επαφές σας με τους άλλους. Τις μέρες αυτές θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας, αλλά να αποφύγετε τον ανταγωνισμό και τις εντάσεις, που είναι ο πιο λάθος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις τωρινές συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σας. Είναι πάρα πολύ πιθανόν, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να φροντίσετε την υγεία σας και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και φροντίδας για το σώμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη, έχει να κάνει με την δημιουργικότητα σας, το πάθος για την ζωή και την δίψα να είστε κοντά με τον άνθρωπο που σας δίνει χαρά. Βέβαια όλα αυτά θα έχουν μία έκρυθμη και ανυπόμονη κατάσταση, που ίσως δεν θα είναι η καλύτερη στιγμή για να διεκδικήσετε, χωρίς να παρουσιαστούν εμπόδια από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει αρκετά, εφόσον νιώθετε ότι η ασφάλεια μιας αγκαλιάς, έχει πάρει μία άλλη τροπή, που δεν νιώθετε συναισθηματική γαλήνη. Η οικογένεια, οι ρίζες σας, οι προσωπικές σας ανάγκες, είναι όλα τα απαραίτητα που η δική σας ζωή χρειάζεται. Αυτή την περίοδο κάτι σας φοβίζει και αυτό θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη, αφορά τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, τις συναντήσεις, τις επαφές, τις μετακινήσεις, τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Είναι η στιγμή που πρέπει να ζυγίσετε σωστά τις δικές σας ανάγκες, να μιλήσετε και να εκφράσετε τα παράπονά σας, πριν γίνουν θηρία και σας [καταπιούν].

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ασφάλεια είναι εκείνο που θα σας απασχολήσει περισσότερο με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Θα κάνετε μία στάση να δείτε τι έχετε κατακτήσει μέχρι τώρα στην ζωή σας, βάζοντας εκ νέου καινούριους στόχους. Έχετε μάθει στα δύσκολα και αυτό θα είναι μία πρόκληση ακόμη για σας, νικώντας πληγές από το παρελθόν και περνώντας πάνω από τα εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει πρωταγωνιστές των εξελίξεων και σίγουρα θα έχετε την τελευταία λέξη σε μία απόφαση σας. Και επειδή οι σχέσεις σας θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο, θα πρέπει να ωριμάσουν μέσα σας οι έννοιες του συμβιβασμού, της υποχώρησης και του μοιράσματος, κάτι που σας είναι δύσκολο να τις χειριστείτε αυτή την περίοδο. Προσοχή λοιπόν σε κάθε νέο ξεκίνημα, ή παλιό που θέλει νέα ώθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται για σας στο δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι, οπότε και θα πρέπει να κάνετε μία εσωτερική ανασκαφή, ώστε να βρείτε τους λόγους και τις αιτίες που σας κρατάνε σε ένα σημείο που δεν το επιθυμείτε. Είναι μία άβολη θέση αυτή, αλλά ξέρετε να βρίσκεται τις αλήθειες, μέσα από τις σκοτεινές γωνίες του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας φέρνει μία πλούσια κοινωνική ζωή, όπου οι νέες γνωριμίες είναι ένα σημείο αναφοράς αυτής της περιόδου. Θα νιώσετε καλά μέσα σε μία κοινωνική ομάδα, που θα μοιραστείτε κοινούς στόχους και κοινούς προσανατολισμούς. Είναι καιρός να οραματιστείτε κάτι νέο που θέλετε να μπει στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκόπου σας, έχει να κάνει με την καριέρα σας και την δημόσια εικόνα σας. Οι επαγγελματικές προτάσεις σε τέτοιες περιόδους είναι πάρα πολύ σύνηθες, όπως επίσης το μάρκετινγκ της επιχείρησης σας, ή το πως θα βγάλετε προς τα έξω τον εαυτό σας. Βέβαια όλα αυτά θα κυλίσουν σωστά, αν δεν είστε απόλυτοι και εγωιστές με αυτά που θέλετε να κερδίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα Σελήνη στον Ζυγό, έχει να κάνει με μία νέα αναζήτηση στην καθημερινότητα σας. Ίσως νιώθετε λίγοι με αυτά που κάνετε έως τώρα και να θελήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, με πνευματικές αναζητήσεις και ταξίδια. Είναι μία περίοδο που θα βλέπετε τα πράγματα πιο πέρα από την ύλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα σας φέρει πιο κοντά στις δικές σας ανάγκες και θα αρχίσετε να νιώθετε ότι μέχρι τώρα είχατε δώσει πολλά σε πρόσωπα που δεν το άξιζαν. Το φεγγάρι αυτό θα σας φωτίσει οικονομικές σας εκκρεμότητες και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις από το παρελθόν, τόσο υλικές, όσο και συναισθηματικές.