Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 26/10/2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 26/10/21 - 01:15

Της Αλεξάνδρας Καρτά 

Ζώδια: Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου είναι η κυρίαρχη θέση της και επίσης θα δημιουργήσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να βρίσκεται στην λίστα των θετικών ημερών του μήνα, με πρωταγωνιστές τα [φώτα], δηλαδή την Σελήνη και τον Ήλιο.

Σήμερα λοιπόν θα έχουν εύνοια τα ζώδια του Νερού, των πρώτων ημερών, [Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες], όπως επίσης τα ζώδια της Γης, των πρώτων ημερών, δηλαδή του πρώτου πενθημέρου, [Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως]. L

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα ξετυλιχθούν σήμερα κάποια θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, αλλά και την βάση σας, όπου είναι, ένα σπίτι ή μία επαγγελματική σας στέγη. Είναι μία θετική μέρα, ακόμη και αν η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, θα υπάρξει μία καλή ευκαιρία σήμερα, να επικοινωνήσετε και να χαρείτε την συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων. Πολύ πιθανόν να συναντηθείτε, ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, που θα νιώσετε οικειότητα μαζί του, από την πρώτη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία αρκετά καλή μέρα, με την Σελήνη να κάνει καλές όψεις στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, κάτι που ενεργεί θετικότατα σε οικονομικά θέματα. Βέβαια καλό είναι να ολοκληρώσετε τις οικονομικές σας δοσοληψίες και συμφωνίες, έως το μεσημέρι, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δέχεστε την καλή της επιρροή, εφόσον σχηματίζει θετική γωνία με τον Ήλιο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, για σας του πρώτου πενθημέρου, να έχετε μία πολύ καλή ευκαιρία, να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους, που είναι σημαντικοί στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η μέρα αυτή θα ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς και θα βγάλετε από μέσα σας ότι σας βασανίζει. Είναι καιρός να απομακρυνθείτε από την πίεση που σας δημιουργούν πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν και δεν σας καταλαβαίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ καλή στιγμή, να διεκδικήσετε τα όνειρά σας και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι γεμάτη από νέες προκλήσεις και ίσως να μάθετε για τα [κρυφά] συναισθήματα, που έχει ένα πρόσωπο, για σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα διεκδικήσετε την επαγγελματική σας επιτυχία και ίσως βρεθείτε πολύ κοντά σε μία θετική συμφωνία, που θα σας προσφέρει οικονομικά κέρδη. Βέβαια να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδίως εσείς που ανήκετε στο τελευταίο πενθήμερο, όπου θα έχετε αρκετό εκνευρισμό και κακή διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο πενθήμερο και περνά ο Ήλιος από την γενέθλια θέση του, θα έχετε σήμερα μία πολύ καλή ευκαιρία, να φροντίσετε υποθέσεις που αφορούν, την τακτοποίηση νομικών και άλλων εγγράφων, με πολύ θετικά αποτελέσματα. Ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση, θα σας ανανεώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα υπάρξουν καλές προοπτικές για να πάρετε τις απαντήσεις που περιμένατε, για μία πολύ σημαντική σας υπόθεση. Ωστόσο η μέρα αυτή, είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη, σε θέματα που αφορούν τις συναισθηματικές σας επιθυμίες, για κάποιο πρόσωπο, που ανήκει στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους του πρώτου πενθημέρου, η Σελήνη απέναντι από εσάς, σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο για την συναισθηματική σας ζωή και τις επιλογές σας. Επίσης εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν συνεχόμενες αλλαγές, σε κάθε σας σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η μέρα είναι κατάλληλη για τα επαγγελματικά σας και σίγουρα θα έχετε αρκετές ιδέες ή σχέδια, που θα σας ξεχωρίσουν. Μπορεί επίσης να έχετε μία κοινωνική επιτυχία, που θα προέρχεται κυρίως, από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας του πρώτου πενθημέρου, το σύμπαν σήμερα συνωμοτεί για να σας φέρει την απόλυτη χαρά στην ζωή σας. Γενικότερα, θα νιώσετε θετικούς κραδασμούς, που θα έχουν ισορροπία συναισθηματική, αλλά και υλική.