Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Παναγιώτα Βλαντή, την Άννα Μενενάκου και τον Γιώργο Λιβάνη στο «After Dark»

 
Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Παναγιώτα Βλαντή, την Άννα Μενενάκου και τον Γιώργο Λιβάνη στο «After Dark»

Ενημερώθηκε: 18/02/22 - 11:17

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» την Παναγιώτα Βλαντή, την Άννα Μενενάκου και τον Γιώργο Λιβάνη, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

Η Παναγιώτα Βλαντή έρχεται στο «After Dark» και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμη, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Αποκαλύπτει ότι στο ξεκινημά της, μέχρι να κλείσει την πρώτη της δουλειά, είχε δεχτεί εξήντα απορρίψεις για διάφορους ρόλους, παρόλα αυτά η υποκριτική ήταν για εκείνη μονόδρομος. Ακόμα, μιλά για το ρόλο που τη σημάδεψε, τη Σιλβή και εξηγεί γιατί ο ρόλος αυτός έμεινε αξέχαστος στο ελληνικό κοινό.

Η Παναγιώτα Βλαντή και η Άννα Μενενάκου τοποθετούνται εκτενώς για το κοινωνικό φαινόμενο #metoo και αποκαλύπτουν πώς το βίωσαν εκείνες και τι αντίκτυπο είχε στην πορεία τους. Την ατμόσφαιρα όμως θα ελαφρύνει το παιχνίδι «Ό,τι σου ‘ρθει» που κάνει τις καλεσμένες του Θέμη να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Η Παναγιώτα, στη συνέχεια, οδηγείται στην πολυθρόνα του εξομολογητηρίου και τα λέει όλα… ή μάλλον σχεδόν όλα, με την Άννα Μενενάκου να υποστηρίζει θερμά τη φίλη της από το σαλόνι του «After Dark».

Ο Θέμης στη συνέχεια υποδέχεται τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος παίρνει σειρά για το εξομολογητήριο. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μιλάει για την επαγγελματική του πορεία και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Φυσικά, ο Γιώργος Λιβάνης ερμηνεύει τις αγαπημένες επιτυχίες του, στο σαλόνι του «After Dark».