Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ - Το πλάνο Μίτσελ για το ντέρμπι

 
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ - Το πλάνο Μίτσελ για το ντέρμπι

Ενημερώθηκε: 16/10/22 - 14:16

Αποφασισμένος να δώσει το «παρών» στο αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, παρουσιάζεται ο Γιάν Εμβιλά.

Ο Γάλλος μέσος αμέσως μετά το παιχνίδι έλεγε πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρότι το πόδι του ήταν πρησμένο από κλοτσιά που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ.

Ο Εμβιλά, λοιπόν, φαίνεται πως θα παίξει σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με το επόμενο ερωτηματικό στη μεσαία γραμμή να αφορά τον παρτενέρ του.

Πολλά, βέβαια, θα εξαρτηθούν από τη διάταξη με την οποία ο Μίτσελ θα παρατάξει τους Πειραιώτες κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Ιν-Μπομ να είναι πιο μπροστά από τον Γάλλο και ο Αγκιμπού έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Κούντε.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση θα δοκιμάσει να μπει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Τη στιγμή που όλα έδειχναν πως ο Μαροκινός φορ πάει για το ματς με τον Παναιτωλικό, εκείνος είναι έτοιμος να πάει κόντρα στις πιθανότητες και να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Μίτσελ πήρε στην πρώτη ομάδα τον Θανάση Ανδρούτσο, αλλά σήμερα περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι ο Άβιλα. Αν ο Ισπανός μπακ προπονηθεί, τότε θα μπει στα πλάνα του συμπατριώτη του προπονητή για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ