My style rocks: Απογοητευτικά τα πρώτα κάστινγκ για την κριτική επιτροπή

 
«My style rocks»: Απογοητευτικά τα πρώτα κάστινγκ για την κριτική του επιτροπή του «My style rocks»

Ενημερώθηκε: 16/12/22 - 16:00

Παρουσιάστρια βρέθηκε, τα κάστινγκ για τους παίκτες προχωρούν κανονικά -μάλιστα θα γίνει και ένα τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη-, με ποιους υπάρχει πρόβλημα; Με την κριτική επιτροπή.

Τα περιθώρια για το My Style Rocks στενεύουν, καθώς στις 16 Ιανουαρίου πρέπει να βγει στον αέρα. Με δεδομένο ότι τα γυρίσματα γίνονται Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και μεσολαβεί η εορταστική περίοδος, το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει ακόμα η επιτροπή δημιουργεί ένα άγχος παραπάνω…

Όπως αναφέρει το zappit, από τα δοκιμαστικά που έγιναν αυτό το διάστημα με τα πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι δεν διέκριναν την χημεία που προσδοκούσαν. Έτσι, ξεκίνησε δεύτερος κύκλος τηλεφωνημάτων σε πρόσωπα της μόδας (στιλίστες, φωτογράφους, σχεδιαστές) που δεν είναι γνωστά στην τηλεόραση, αλλά και σε πρόσωπα που έχουν στο παρελθόν βρεθεί ως κριτές σε κάποιο show.

Ένα σημαντικό τηλεφώνημα που έγινε την Τετάρτη ήταν στον Δημήτρη Σκουλό. Τα υπόλοιπα ονόματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη λίστα είναι οι: Βίκυ Κουλιανού, Στέλιος Κουδουνάρης ή Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Λάκης Γαβαλάς για τον οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχει καθημερινή παρουσία ή μόνο στο gala.

Τα καθοριστικά δοκιμαστικά θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη και εκεί αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα καθίσουν τελικά στις καρέκλες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ