Η τυχερή Τζασμίν και το πολύτιμο σουτιέν (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Η τυχερή Τζασμίν και το πολύτιμο σουτιέν

Ενημερώθηκε: 26/10/16 - 20:07

Μόνο λίγες είναι οι εκλεκτές που περπάτησαν στην πασαρέλα της Victoria's Secret φορώντας το πολύτιμο σουτιέν από διαμάντια και άλλες πολύτιμες πέτρες. Η Ζιζέλ, η Κλόντια Σίφερ, η Τάιρα Μπανκς. Φέτος η τυχερή είναι η Τζάσμιν Τουκς, η οποία πραγματικά δεν το πίστευε όταν της το ανακοίνωσαν.

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μαζί με όλες αυτές τις γυναίκες-σύμβολα που πάντα θαύμαζα", δήλωσε το μοντέλο.

Το σουτιέν αυτή τη φορά είναι διαφορετικό, πιο "άγριο" αφού θα έχει και σμαράγδια που μαζί με τις άλλες πέτρες θα σχηματίζουν καρφιά και ακίδες. 'Ετσι το εμπνεύστηκε ο σχεδιαστής 'Εντι Μπόργκο και μαζί του συμφώνησε απολύτως η δημιουργική διευθύντρια των σόου της Victoria's Secret Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου. Ο σχεδιασμός του σουτιέν πήρε επτά μήνες, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται πιο απλό από τις προηγούμενες χρονιές.

Για την Τζάσμιν τα σμαράγδια που προστέθηκαν φέτος κάνουν την υπόθεση πιο προσωπική, αφού είναι η αγαπημένη της πέτρα.

Μια ακόμα πρωτοτυπία για την χρονιά αυτή είναι πως ο Μπόργκο έφτιαξε με πηλό και την βοήθεια της τεχνολογίας το μπούστο της Τζάσμιν ώστε να ταιριάζει το σουτιέν απόλυτα.

Χρειάστηκαν 700 ώρες για να φτιαχτεί το σουτιέν που συνολικά έχει 9.000 πολύτιμες πέτρες πάνω σε 450 καράτια χρυσού. Πολυτέλεια και λάμψη, όπως ταιριάζουν στο Παρίσι που φέτος φιλοξενεί το σόου των "Αγγέλων".

Δείτε πως η Τζάσμιν έγινε "Αγγελάκι":