Επίθεση από άγνωστο κατά του Ηλία Ψινάκη κατά την διάρκεια του ΔΣ στο δήμο Μαραθώνα

 
Επίθεση από άγνωστο κατά του Ηλία Ψινάκη κατά την διάρκεια του ΔΣ στο δήμο Μαραθώνα

Ενημερώθηκε: 16/11/16 - 02:19

Επίθεση από άγνωστο άτομο δέχθηκε ο Ηλίας Ψινάκης χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, την ώρα που πήγαινε στην τουαλέτα.
Ο άγνωστος τον έσπρωξε με βία στην πόρτα της τουαλέτας και του επιτέθηκε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο αστυνομικός συνοδός έσωσε το Ηλία Ψινάκη, αφού επενέβη και απώθησε τον επιτιθέμενο.

Δεν είναι λίγοι στο δήμο Μαραθώνα, που θεωρούν οτι το περιστατικό ήταν αναμενόμενο, καθώς εκκρεμούν σοβαρές πειθαρχικές υποθέσεις. Υπάρχουν επίσης ποινικά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που εκδικάζονται στις 25 Νοεμβρίου. ´Ολες υποθέσεις κατά της προηγούμενης δημοτικής Αρχής.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ο δήμαρχος Μαραθώνα βγαίνοντας από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου τόνιζε προς τους παρευρισκόμενος συμβούλους «ότι η κάθαρση στο Δήμο Μαραθώνα, θα προχωρήσει με το όποιο κόστος πολιτικό ή προσωπικό».
Ο Πρόεδρος του Δημοτικούς Συμβουλίου καταδίκασε την επίθεση εναντίον του Ηλία Ψινάκη. Μια επίθεση που έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ, το οποίο και ολοκληρώθηκε παρόντος του Ηλία Ψινάκη. Όταν ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ρώτησε το Δήμαρχο Μαραθώνα αν είναι καλά στην υγεία και αν πρέπει να συνεχιστεί το δημοτικό συμβούλιο, ο Ηλίας Ψινάκης ζήτησε να μη διακοπεί το δημοτικό συμβούλιο και απάντησε με το γνωστό του χιούμορ «είμαι μια χαρά πάλι καλά που δεν φάγαμε καμιά χειροβομβίδα!»
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Μαραθώνα, έχει υποστεί ακραίες ενέργειες βίας, όπως πυροβολισμούς και. γκαζάκια κάτω από το αυτοκίνητό του.
Βασικός πολιτικός στόχος του Ηλία Ψινάκη είναι η κάθαρση και προς αυτή την κατεύθυνση έχει καταθέσει και ο ίδιος στις αρμόδιες αρχές. Είναι γνωστό, ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα, τόσο τώρα όσο και στο παρελθόν αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος προκειμένου, να υπάρξει κάθαρση στο δήμο.