Λιάγκας-Σκορδά: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωριστά

 
Λιάγκας-Σκορδά: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωριστά

Ενημερώθηκε: 18/12/16 - 12:05

Πρώτα Χριστούγεννα χωριστά για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Το πρώην ζευγάρι έχει συμφωνήσει να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες για χάρη των δύο γιων τους, του Γιάννη και του Δημήτρη.

Η συμφωνία τους αφορά τα παιδιά τους που θα αποτελούν για πάντα τον συνδετικό τους κρίκο. Έτσι, σύμφωνα με τη reallife, για το διάστημα των γιορτών ο Γιάννης και ο Δημήτρης να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη μητέρα τους, τη γιαγιά και τον παππού στο Κιλκίς. Αμέσως μετά ο πρωτότοκος γιος τους θα φύγει για ταξίδι με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν θα καταφέρει να έχει μαζί του και τον μικρό του γιο, καθώς είναι ακόμη σε ηλικία που έχει την απόλυτη ανάγκη της μητέρας του. Κάπως έτσι θα κυλήσουν οι φετινές γιορτές, οι οποίες είναι οι πρώτες της νέας πραγματικότητας, που τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούν να κάνουν τη μετάβαση όσο πιο ανώδυνα γίνεται για όλους τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν παρών στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της Βουλιαγμένης. Οι οικογενειακές φωτογραφίες μετά το στόλισμα του σπιτιού ήταν απαραίτητες, με τον μικρό Γιαννάκη να αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου.