ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπουμε το Manchester by the Sea, υποψήφιο για 6 Όσκαρ

 
ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπουμε το Manchester by the Sea, υποψήφιο για 5 Όσκαρ

Ενημερώθηκε: 15/02/17 - 13:45

Ποιο ποτάκι; Ποια έξοδος με τόσο κρύο; Ποια βόλτα; Μετά το μπιφτεκάκι και το κοκορέτσι που θα φάμε για την Τσικνοπέμπτη, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πάμε σινεμά. Δείτε τις ταινίες της εβδομάδας πριν από όλους.

Manchester by the Sea

Ο Λι επιστρέφει στη μικρή πόλη, όπου γεννήθηκε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού του και το γεγονός ότι αναλαμβάνει την κηδεμονία του ανήλικου ορφανού ανιψιού του. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με την αποξενωμένη γυναίκα του και όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος. To φιλμ του Κένεθ Λόνεργκαν, μια ιστορία επιβίωσης για όλα όσα σε κάνουν πρωταγωνιστή ακόμη και χωρίς να το θέλεις. Υποψήφιο για έξι Οσκαρ, φαβορί για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Κέισι Αφλεκ και το Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.

John Wick Κεφάλαιο 2

Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου ο John Wick να πεθάνει. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι ένας εύκολος στόχος. Όχι ότι χρειάζεται να έχεις δει το πρώτο.

Αντίδοτο στην Ευεξία

Ένας φιλόδοξος νεαρός εργαζόμενος φτάνει σε ένα ειδυλλιακό αλλά μυστηριώδες «σπα ευεξίας», σε μία γραφική απομακρυσμένη τοποθεσία στις ελβετικές Άλπεις, για να εντοπίσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας του. Οι εγκαταστάσεις υπόσχονται μία θεραπεία για αυτά που ταλαιπωρούν την σύγχρονη κοινωνία, αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται, καθώς εκείνος αποκαλύπτει τα τρομακτικά του μυστικά και μάχεται να σώσει την ζωή του – και τα λογικά του. Αν θέλετε να θεραπευτείτε και εσείς, δείτε το.

Όλα Αρχίζουν Αύριο (Demain Tout Commence)

Η ανάλαφρη, χωρίς καμία έγνοια, ζωή του Σάμιουελ, ανατρέπεται όταν μια μέρα ξαφνικά μια γυναίκα εμφανίζεται στην πόρτα του με ένα μωρό που ουρλιάζει. Η γυναίκα ενημερώνει τον Σάμιουελ ότι το παιδί είναι δικό του κι εξαφανίζεται. Στην προσπάθειά του να βρει τη μητέρα του μωρού, ο πρωταγωνιστής μετακομίζει στο Λονδίνο, όπου και καταλήγει να μεγαλώνει τη μικρή Γκλόρια μόνος του. Η γαλλική επιλογή της εβδομάδας.

Δεν σας άρεσε τίποτα; Θυμηθείτε και τα ζεστά ποπ κορν και τα ζαχαρωτά που σίγουρα αυτά σας πείθουν.