Rising Star: Κέρδισε η Δέσποινα, αλλά μια 14χρονη πραγματικά συγκλόνισε (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Rising Star: Κέρδισε η Δέσποινα, αλλά μια 14χρονη πραγματικά συγκλόνισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 20/02/17 - 01:21

Το τέταρτο duel του «Rising star» ξεκίνησε με τη Δέσποινα Βανδή να μονομαχεί με τον Κώστα Μακεδόνα. Τώρα το ποιός έκλεψε την παράσταση; Μα φυσικά η Σύνθια που με την εκπληκτική της ερμηνεία άφησε άγωνους τους πάντε. Μέχρι που ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι το ποσοστό 85% είναι πολύ λίγο.

Κατά τ'άλλα, η δεύτερη αναμέτρησή τους ανέδειξε νικητή την Δέσποινα Βανδή.

Στο σόου guest star ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός που τραγούδησε ξεσηκώνοντας το κοινό, ειδικά μαζί με τον Χρήστο Μάστορα.

Από την βραδυά δεν έλειψαν τα χαριτωμένα απρόοπτα: Ο Χρήστος Μάστορας, λίγο μετά την έναρξη του live του Rising Star, αναφέρθηκε στο ντύσιμο του Γιώργου Λιάγκα και ο Αντώνης Ρέμος πέταξε το δικό του σχόλιο για τον παρουσιαστή και την Αθηναϊδα Νέγκα.

«Ο Γιώργος θυμίζει κάτι από επανάσταση», είπε ο Χρήστος Μάστορας και ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε: «Απλά, ο Γιώργος για να μην τον συλλάβουν ντύθηκε λίγο μέσα στο κλίμα. Παιδά, να ξέρετε, λύθηκε το θέμα, έχει λυθεί, έχει τελειώσει, είμαστε μια ωραία οικογένεια, αγαπημένοι», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «κι ελεύθεροι πάνω απ' όλα».

Κι άλλη έκπληξη στο σόου, αυτή τη φορά για τα γενέθλια του Κώστα Μακεδόνα. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει γενέθλια την Δευτέρα και μόλις το ρολόι πέρασε από τις 12 και ξημέρωσαν τα γενέθλιά του η παραγωγή του «Rising star» του έκανε μια έκπληξη. Ο Γιώργος Λιάγκας και οι κριτές του πήγαν μια τούρτα και όλοι μαζί είπαν το γενέθλιο κομμάτι σε ελληνικά και αγγλικά αλλά και στα κινέζικα από τον Αντώνη Ρέμο...

Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στην 14χρονη παίκτρια «φαινόμενο» που κέρδισε τη θετή κόρη του Γιώργου Μάγκα. Η κόρη της Τζούλη Τζινιέρη, Μαρία έχει μια πολύ ωραία φωνή και το απέδειξε για μια ακόμα φορά στο τέταρτο duel του «Rising star». Η θετή κόρη του Γιώργου Μάγκα εμφανίστηκε ντυμένη σέξι ερμηνεύοντας «Βάζω φωτιά» κέρδισε τη θετική ψήφο των κριτών και του κόσμου συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 80%. Απέναντί της η Δέσποινα Βανδή έριξε στην αρένα την Cynthia Veronika Zietara. Μια 14χρονη με μαγευτική φωνή που ερμήνευσε το κομμάτι «Memory» και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσοστό του 85% κάνοντας τους κριτές να σηκωθούν και να χειροκροτούν. Κέρδισε τη μονομαχία με την ερμηνεία της.

Το τέταρτο duel του «Rising star» ξεκίνησε με την παίκτρια του Κώστα Μακεδόνα, Σιντορέλα Οσμάνι.
Από την αρχή ήθελε να είναι στην ομάδα του τραγουδιστή και νιώθει χαρούμενη που τον έχει coach. Η παίκτρια εμφανίστηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το κομμάτι «Μάλο» που αναφέρεται στην κακοποίηση των γυναικών. Η ερμηνεία της ξεσήκωσε κριτές και κοινό συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 84%.

Ο Στέλιος Τσάκωνας εμφανίστηκε στο τέταρτο duel του «Rising star» και πήρε τη ρεβάνς για τη Δέσποινα Βανδή. Ο 19χρονος μπήκε στην αρένα και ανταγωνίστηκε τον 16χρονο Θανάση Πρέντι. Ερμήνευσε το κομμάτι «Δε θα με ξεχάσεις» και συγκέντρωσε πολύ υψηλό ποσοστό της τάξης του 88%.

Ο εκκεντρικός Νίκος Μακαντάσης ξεχώρισε από την πρώτη του εμφάνιση στο «Rising star».
Ο παίκτης της Δέσποινας Βανδή άφησε τον πάγκο του στη λαϊκή αγορά και δοκίμασε την τύχη του στο τραγούδι. Η coach του τον έριξε στην αρένα ερμηνεύοντας το κομμάτι «Ηuman» και συγκέντρωσε μεγάλο ποσοστό της τάξης του 78% κερδίζοντας τον αντίπαλό του, Γιώργο Παπαδάκη.

Απέναντι από την Χριστίνα Καραφυλλάκη η Δέσποινα Βανδή θέλησε να ρίξει στην αρένα μια δυνατή αντίπαλο. Επέλεξε στο τέταρτο duel του «Rising star» να βάλει στην αρένα απέναντι από την 34χρονη τη 19χρονη Μελίνα Μαβίδου ερμηνεύοντας το κομμάτι «Θέλω κοντά σου να μείνω». Οι κριτές τη ψήφισαν θετικά αλλά και ο κόσμος τη στήριξε με ποσοστό 81% νικώντας την αντίπαλό της.

Ο Κώστας Μακεδόνας επέλεξε να δώσει ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην Έλσα Καριώτη για το τέταρτο duel του «Rising Star». Η παίκτρια εμφανίστηκε στο live ερμηνεύοντας το κομμάτι «Χειροκρότημα» συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 87%. Και φυσικά κέρδισε τη μονομαχία.


Ο Δημήτρης Κανέλλοςεμφανίστηκε στο τέταρτο duel του «Rising star» ερμηνεύοντας το κομμάτι «Πάντα γελαστοί». Ο παίκτης της ομάδας του Κώστα Μακεδόνα βγήκε στη σκηνή και προκάλεσε ανατριχίλα με την ερμηνεία του κερδίζοντας κριτές και κοινό συγκεντρώνοντας το 85%. Η εξαιρετική Έμμα Γαλανάκη ερμηνεύοντας το κομμάτι «Amazing Grace» δεν τα κατάφερε συγκεντρώνοντας μόλις 68%. Τελικά μήπως φταίνε τα τραγούδια;

Η τελευταία μονομαχία του τέταρτου duel του «Rising star» ξεκίνησε με την Αντιγόνη Σιμεωνίδη. Η 21χρονη παίκτρια εμφανίστηκε στο live ερμηνεύοντας το κομμάτι «Girl on fire» αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές που την καταψήφισαν ενώ και το κοινό τη στήριξη μόλις με 60%. Απέναντί της βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Γεωργίου ο οποίος «μάγεψε» με την ερμηνεία του στο τραγούδι "Writing's on the Wall" και κέρδισε την αντίπαλό του σημειώνοντας ποσοστό του 84%.