Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή (08-09/04)

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή (08-09/04) από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 08/04/17 - 01:07

Η Αφροδίτη αιχμάλωτη, … στον υγρό κόσμο !!! Γιατί τα συναισθήματα αυτή την περίοδο είναι πολύ έντονα … και κάποιες φορές φτάνουν στα άκρα ;

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύες, στο ζώδιο που τα συναισθήματα φτάνουν στις υψηλότερες συναισθηματικές οκτάβες, θα έρθουμε αντιμέτωποι αυτή την περίοδο, έως τις 28 Απριλίου. Σε κάθε ζώδιο δονείται διαφορετικά η επιρροή της, αλλά σε όλους μας θα μείνει κάτι παράξενα στην θύμηση μας, μετά από αυτό της το πέρασμα στα άδυτα βασίλεια του Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή να αφουγκραστείτε και όχι να δράσετε στην προσωπική σας ζωή. Θα ξεχάσετε το φλογερό Εγώ σας και θα ανατρέξετε περισσότερο στην συναισθηματική πλευρά σας, εκεί που θα αντικρίσετε το πρόσωπο που θα σας παρέχει αυτό που σας λείπει περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φιλίες γίνονται έρωτας … και στα μάτια σας όλα είναι πιθανά να συμβούν. Μία ξεχασμένη αγάπη βρίσκεται και πάλι στην ζωή σας και διεκδικεί αυτό που είχατε αφήσει ημιτελές. Έτσι ο μήνας αυτός έχει να σας δείξει το παρελθόν που ακόμη δεν έχει νεκρωθεί και θέλει ένα φιλί για να ζωντανέψει.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Θέλετε να φανερώσετε τα συναισθήματα σας σε όλο τον κόσμο, όμως κάτι σας κρατά. Είναι ίσως πολύ νωρίς για κάποια απόφαση ή μπορεί να υπάρχουν κοινωνικοί περιορισμοί που δεν μπορείτε να τους εξαλείψετε. Κρατείστε αυτό που έχετε στην καρδιά σας γιατί πάντα υπάρχει ένα όμορφο αύριο.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ένας έρωτας από μακριά, σας συγκλονίζει ή σας περνά κάποια μηνύματα που μέχρι σήμερα δεν είχατε νοιώσει. Ένα σημαντικό ταξίδι θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε ένα νεφελώδες τοπίο στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ένα ερωτικό πάθος είναι ικανό να τα ανατρέψει όλα στην ζωή σας. Μπορεί να θελήσετε να ρισκάρετε τα πάντα για έναν έρωτα, αλλά να σκεφτείτε πριν τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν. Τα πάθη δεν είναι πάντα ακίνδυνα και ίσως σας διαλύσουν συναισθηματικά και …υλικά.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή γίνεται πολύ σημαντική αυτή την περίοδο. Θέλετε να ξεκουράσετε την ψυχή σας από τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος, όμως μην βιάζεστε ακόμη να πιστέψετε σε κάτι ιδανικά πλασμένο. Δεν λείπουν ακόμη οι νάρκες από τον δρόμο σας και πρέπει να είστε υποψιασμένοι.

ΖΥΓΌΣ

Θα ανακαλύψετε ότι μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον υπάρχει μία καρδιά που χτυπά μόνο για σας. Ίσως να μην είναι και οι πιο ιδανικές συνθήκες, ώστε να αφήσετε τον έρωτα αυτόν να ανθήσει. Επιτρέψτε του όμως, να φωλιάσει στο μυαλό σας, για όσο θα κρατήσει η Άνοιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας θα βρίσκετε κοντά σας, με τα καλά και τα άσχημα του. Η Αφροδίτη όσο θα βρίσκεται σε αυτή την θέση θα σας ευνοεί αρκετά, αλλά πάντα θα σας επισημαίνει κάποια λάθη από το παρελθόν που δεν θα σας αφήσουν έτσι εύκολα να ζείτε την απόλυτη ολοκλήρωση.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Το οικογενειακό περιβάλλον σας πιέζει να κάνετε ένα βήμα μπροστά, αλλά μία μυστική φωνή σας λέει [όχι]. Αφήστε λίγο τον χρόνο, εκείνος ξέρει πολύ καλύτερα να σας καθοδηγήσει.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Δεν θα σας λείψουν οι νέες γνωριμίες αλλά η φράση που ταιριάζει εδώ είναι, …[Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας]. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα τα νέα πρόσωπα και ότι σας υπόσχονται. Ο Απρίλιος δίνει πολλά αλλά θα πάρει πολλά περισσότερα αν δεν προσέξετε.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Βρίσκεστε σε περίοδο ανασφαλειών που οι ρίζες τους μπορεί να προέρχονται από δικά σας μακρινά λάθη που είχατε κάνει σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα καλείστε να βρείτε λύσεις μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή κάποιον [δάσκαλο] της ψυχής σας, που θα σας καθοδηγήσει.

ΙΧΘΎΕΣ

Οι συναισθηματικοί σου δεσμοί θα έχουν κάποια πισωγυρίσματα σε παρελθόντα γεγονότα που σας θυμίζουν γκρίζο τοπίο. Είναι αλήθεια ότι δεν θα μπορείτε εύκολα να ρουφήξετε την ευτυχία που σας δίνεται, γιατί ζωντανεύει κάτι από το παρελθόν που δεν σας αγάπησε ποτέ.