So you think you can dance στον ANT1... Τι αποκάλυψε η Σαμπρίνα;

 
So you think you can dance στον ANT1... Τι αποκάλυψε η Σαμπρίνα;

Ενημερώθηκε: 11/04/17 - 12:11

Η Σαμπρίνα δηλώνει έτοιμη, ως παίκτρια του «So you think you can dance» στον ANT1, και κάνει αποκαλύψεις λίγο πριν από την πρεμιέρα του.

ΑΝΤ1

Η παίκτρια του show μεταμφιέσεων του ήταν καλεσμένη στο «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για τα σχέδια της και τις μεταμφιέσεις στο show, τις κόντρες της στα social media και τα παιδικά της χρόνια στη Ζιμπάμπουε.

«Χάρηκα πάρα πολύ που δέχτηκα αυτή την πρόταση. Βαρέθηκα να κάνω εμένα. Βάφομαι και κάνω τη Σαμπρίνα. Ε να κάνω και κάτι άλλο!», είπε η Σαμπρίνα. Και συμπλήρωσε: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: ''Σε ενδιαφέρει το σόου;'' και απάντησα: ''Ναι πάρα πολύ''. Με ενδιαφέρει γιατί καταρχήν τραγουδάς. Το μισό το έχουμε. Το έχουμε γιατί τραγουδάω σωστά. Τώρα αν θα κληθώ να κάνω τον Χατζή, δεν το έχουμε!».

Ποια πρόσωπα θα ήθελε να μιμηθεί: «Ίσως να είναι πιο εύκολο να κάνω πρόσωπα που να μην είναι καθόλου κοντά σε μένα», απάντησε.

Η επιτροπή πώς της φαίνεται; «Καταπληκτικοί είναι η Έλλη Κοκκίνου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Σταμάτης Φασουλής και ο Νίκος Μουτσινάς!».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνική, αντίθετα είναι μοναχική.

Για την ενασχόληση της με τα social media είπε:

«Σχολιάζω και θα ήθελα να έχω και έναν λογαριασμό ψεύτικο για να μπορώ να νευριάζω.

Όταν κατι με ενοχλεί με ενοχλεί. Δεν νομίζω ότι επειδή κάποιος είναι γνωστός, θα πρέπει να φοβάται μην τον αντιπαθήσουν!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

So You Think You Can Dance: Ξεκινάει στον ΑΝΤ1

So You Think You Can Dance: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή