Κάνει πρεμιέρα η τηλεόραση του Facebook

 
Ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα η τηλεόραση του Facebook

Ενημερώθηκε: 08/05/17 - 11:56

Το Facebook δεν είναι τυχαία η δημοφιλέστερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης καθώς συνεχώς προχώρα σε καινοτομές προτάσεις που αλλάζουν το τοπίο στα social media. Αυτό φιλοδοξεί να κάνει και με την τηλεόραση που ετοιμάζεται να βάλει σε λειτουργία.

Τουλάχιστον 24 τηλεοπτικά προγράμματα θα προβάλλονται μέσα από την νέα υπηρεσία τηλεόρασης που έχει ετοιμάσει το Facebook για να ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

παραγωγές

Όπως είναι λογικό εκτός από τις ακριβές όπως είναι οι σειρές και οι ταινίες το Facebook θα έχει στην νέα υπηρεσία του και μίνι σειρές (5-10 λεπτών) οι οποίες θα ανανεώνονται σε καθημερινή βάση και πιστεύει ότι λόγω της υψηλής ποιότητας που θα έχουν οι παραγωγές του θα βρει και μεγάλους χορηγούς.

Τέλος ένα από τα πρώτα σόου που θα δούμε στη νέα υπηρεσία τηλεόρασης του Facebook θα είναι ένα ριάλιτι με τους πρωταγωνιστές να πηγαίνουν ραντεβού σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας πριν συναντηθούν από κοντά.

Το θέμα τώρα είναι αν τελικά και κατά πόσο το Facebook θα καταφέρει να πείσει τους χρήστες για την νέα υπηρεσία του έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνουν σε άλλη υπηρεσία για να βλέπουν σειρές και ταινίες ενώ δεν αποκλείεται αυτό, να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μεγαλύτερο λέιζερ του κόσμου άρχισε να... ζεσταίνεται (ΦΩΤΟ)

Ρομπότ που θα πολεμήσει την μοναξιά- Κάνει κανονικούς διαλόγους

Η Microsoft επιστρέφει στην Ελλάδα