Survivor: Τα αστρονομικά κέρδη για παίκτες και παραγωγή (ΦΩΤΟ)

 
Survivor: Τα αστρονομικά κέρδη για παίκτες και παραγωγή (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 15/06/17 - 11:10

Το Survivor εκτός από την τεράστια τηλεοπτική του επιτυχία έχει ξεσηκώσει και θύελλα συζητήσεων για τα κέρδη που χαρίζει στους συντελεστές. Από τους Διάσημους και Μαχητές παίκτες μέχρι την παραγωγή και το κανάλι.

κέρδη

Η εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, το πρωί της Πέμπτης παρουσίασε αναλυτικούς πίνακες για τα που προκαλούν ίλιγγο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη, οι Διάσημοι πληρώνονται κάθε εβδομάδα από 1.500 έως 2.500 ευρώ. Δηλαδή, για 20 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης με τον μικρότερο μισθό παίρνει 30.000 ευρώ και ο πιο ακριβοπληρωμένος φτάνει στα 50.000 ευρώ.

Μαχητές

Για τους τα ποσά είναι αρκετά μικρότερα. Η εβδομαδιαία αποζημίωση κυμαίνεται από 550 έως 750 ευρώ. Άρα, στις 20 εβδομάδες τα χρήματα που θα πάρει ο κάθε παίκτης θα είναι από 11.000 έως 15.000 ευρώ.

Κι όμως αυτά ποσά φαίνονται ψίχουλα σε αυτά που έρχονται για την παραγωγή και το κανάλι. Αλλιώς δεν θα μπορούσαν να «βγαίνουν» και τα ποσά που δίνονται στους παίκτες. Η διαφήμιση κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του Survivor αγγίζει τα 200 ευρώ το δευτερόλεπτο. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, λοιπόν, ένα διαφημιστικό διάλειμμα 12 λεπτών αποφέρει κέρδη ύψους 144.000 ευρώ!

διαφημιστικά

Εκτός από τα διαλείμματα, όμως, υπάρχει και η τοποθέτηση προϊόντος που προβάλλεται μέσα στο επεισόδιο. Η άμεση αναφορά διάρκειας έως 2 λεπτά κοστίζει 24.000 ευρώ, ενώ η έμμεση αναφορά έως 4 λεπτά φτάνει στα 36.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Παρελθόν από το παιχνίδι ο Γιώργος Χρανιώτης-Οι πρώτες δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Κουφαθήκαμε από την ανακοίνωση του Τανιμανίδη-Απίστευτες αλλαγές (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Χαρές και πανηγύρια στους Μαχητές με την ασυλία που κέρδισαν (ΒΙΝΤΕΟ)