Αποχωρεί από την Ουντινέζε ο Καρνέζης

 
Αποχωρεί από την Ουντινέζε ο Καρνέζης

Ενημερώθηκε: 26/06/17 - 16:04

Στην Ουντινέζε θέλουν από φέτος να προωθήσουν τον Σιμόνε Σκουφέ για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας και παράλληλα, να "σπρώξουν" τον Ορέστη Καρνέζη προς πώληση.

Μάλιστα, η ομάδα από το Ούντινε προχώρησε στην απόκτηση του Αργεντινού πορτιέρο, Αλμπάνο Μπιτσάρι, που θα είναι ο αναπληρωματικός του 22χρονου Ιταλού.

Έτσι, η πόρτα της εξόδου, άνοιξε για τον Ορέστη Καρνέζη, που θα μάθει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μέσα στον Ιούλιο. Ο διεθνής κίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ουντινέζε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 με τους Ιταλούς να ζητούν για την παραχώρηση του 5-7 εκατ. ευρώ.

Την περίπτωση του Ορέστη Καρνέζη που προέρχεται από μία "γεμάτη" χρονιά στη Serie A, εξετάζουν αρκετές ομάδες από την Ιταλία, την Αγγλία και την Τουρκία. Από το ιταλικό πρωτάθλημα η Νάπολι και η Τορίνο, από την Premier League η Μπόρνμουθ, η Χάντερσφιλντ και η Γουότφορντ, ενώ βρίσκεται και στα υπόψη της Φενέρμπαχτσε.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ένα από τα παραπάνω κλαμπ μπορεί να αποσπάσει την υπογραφή του 31χρονου τερματοφύλακα, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ομάδα τις προσεχείς ημέρες, που θα καλύπτει τα "θέλω" της Ουντινέζε και του Ορέστη Καρνέζη.