Οι 6 ημίγυμνες εμφανίσεις της Κιμ Καρντάσιαν που έριξαν το σαγόνι στο πάτωμα (ΦΩΤΟ)

 
Οι 6 ημίγυμνες εμφανίσεις της Κιμ Καρντάσιαν που έριξαν το σαγόνι στο πάτωμα (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 22/07/17 - 10:50

Τα ρούχα με διαφάνειες είναι το πιο δύσκολο «στοίχημα» για να κερδίσει μια γυναίκα. Είναι το ύφος του ρούχου, οι ιδιότητες του υφάσματος που μπορεί να αναδείξει τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα σημεία μια γυναίκας. Πολλές προτιμούν πιο safe επιλογές, όχι όμως και η Kim Kardashian...

φωτογραφίες

φόρεμα

Η διάσημη... τηλεπερσόνα που έχει καταφέρει να «ρίξει» ουκ ολίγες φορές το ιντερνετ με τις σέξι της και τις εμφανίσεις της, κατάφερε και πάλι να εντυπωσιάσει σε έξοδο της φορώντας ένα διάφανο .

Αυτό ήταν το νέο της «χτύπημα» έπειτα από την εμφάνιση με διχτυωτή ολόσωμη φόρμα, την οποία φόρεσε χωρίς σουτιέν.

καλοκαίρι

Το φαίνεται να είναι η αγαπημένη περίοδο της Kim Kardashian καθώς και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε μια εμφάνιση που ανάγκασε πολλούς να μαζέψουν το σαγόνι τους από το πάτωμα.

Δεν ξεχνάμε επίσης πως στο Παρίσι είχε εμφανιστεί με το αποκαλυπτικό διχτυωτό Balmain φόρεμα και ζακέτα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε φορέσει το πιο εντυπωσιακό διάφανο μαύρο φόρεμα που αποκάλυπτε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Βέβαια έχει δείξει την προτίμησή της και σε διάφανες τουαλέτες, όπως τον Μάιο του 2016 με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα.

Αν θέλουμε να πάμε λίγο παλαιότερα, τον Νοέμβριο του 2015 με το εξαιρετικό φόρεμα που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το survivor ήταν στημένο»

Τι κοινό έχει η Ευριδίκη Βαλαβάνη με διάσημη πορνοστάρ

Συνάντηση κορυφής στη Μύκονο: Χριστίνα Μπόμπα και Αθηνά Οικονομάκου ανάβουν φωτιές (ΦΩΤΟ)