Αμυράς-Κατσίκης στα δικαστήρια

Αγωγή του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά ύστερα από τις σε βάρος του αναφορές από τον Κώστα Κατσίκη
Ενημερώθηκε: 30/03/18 - 17:14

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η πρότασή του για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, πλέον ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης έχει να αντιμετωπίσει και τα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς ύστερα από τις σε βάρος του αναφορές από τον Κώστα Κατσίκη, έκανε γνωστό ότι έδωσε εντολή σε δικηγόρο να καταθέσει αγωγή και προσφεύγει στα δικαστήρια. Μάλιστα, σημείωσε ότι αν το δικαστήριο επιδικάσει την οποιαδήποτε χρηματική αποζημίωση, αυτή να δοθεί «για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη».

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γιώργου Αμυρά:

«Μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο δηλώνω, ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής.

Εάν ο κ. Κατσίκης ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε χθες  στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Κατσίκης θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του.

Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω  θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη».