Δήμος Βερύκιος: Στο Μαξίμου στοιχεία από την Ευρώπη για στέλεχος της ΝΔ που διαχειρίστηκε offshore

Δήμος Βερύκιος: Στο Μαξίμου στοιχεία από την Ευρώπη για στέλεχος της ΝΔ που διαχειρίστηκε offshore
Ενημερώθηκε: 30/04/18 - 20:38

Συζητήσεις έχει προκαλέσει η αναφορά του στελέχους του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου, ότι από χώρα της κεντρικής Ευρώπης εστάλη στο Μέγαρο Μαξίμου μία λίστα με «όλες τις offshore που διαχειρίστηκε γνωστός τεχνοκράτης της ΝΔ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δήμου Βερύκιου τα στοιχεία, που ήταν αποθηκευμένα σε cd, ήρθαν την περασμένη εβδομάδα στο πρωθυποουργικό γραφείο. 

«Γνωρίζω ότι αυτό το cd που έφτασε στην Αθήνα από την Κεντρική Ευρώπη, ήδη βρίσκεται στα χέρια της Τουλουπάκη. Αυτό αποδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι, οι ξένοι γενικότερα, κυρίως οι Αμερικανοί γιατί αυτοί έχουν την τεχνογνωσία, στέλνουν στοχευμένα πια στις ελληνικές αρχές στοιχεία», ισχυρίστηκε ο Δήμος Βερύκιος.

«Μπαίνουμε σε «σκληρό ροκ». Το cd έχει όλες τις offshore που διαχειρίστηκε τεχνοκράτης της ΝΔ. Θέλω να ανοίξω μια offshore εταιρεία και κάποιος να μου την τρέχει να την διαχειριστεί, θα πάω σε συγκεκριμένο, σε γκουρού. Ο οποίος αυτός τεχνοκράτης, ο συγκεκριμένος έχει διαχειριστεί αρκετό χρήμα μέσω offshore εταιρειών» επεσήμανε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σε ερώτηση για την χώρα προέλευσης των στοιχείων αυτών, ο Δήμος Βερύκιος είπε πως «αν σου πω από ποια χώρα ήρθε το στικάκι, ανήκει στο ΕΛΚ, δεξιά κυβέρνηση είναι».

«Το αφεντικό που έδωσε το στικάκι στον Τσίπρα είναι καραδεξιό, είναι αφεντικό και του Κυριάκου και της ΝΔ στο Λαϊκό Κόμμα», κατέληξε Δήμος Βερύκιος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κ. Παπακώστα για νέο πολιτικό φορέα: «Κουβεντιάζω με όλους εκτός από τα άκρα»

Σενάρια «συνταξιοδότησης» εν ενεργεία «γαλάζιων» βουλευτών εισηγούνται στον Κυριάκο Μητσοτάκη​​​​​​​

Κόντρα Κρανιδιώτη-Liberal με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της «Νέας Δεξιάς» στον Πάνο Καμμένο​​​​​​​

Παπακώστα-Αντώναρος-Καραχάλιος: Εμείς νιώθουμε και νοιαζόμαστε τους εργαζόμενους​​​​​​​