Εμφύλιος στους ΑΝΕΛ - Θ. Παπαχριστόπουλος: «Καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός»

Εμφύλιος στους ΑΝΕΛ - Θ. Παπαχριστόπουλος: «Καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός»
Ενημερώθηκε: 11/10/18 - 10:18

Τρικυμία στην κυβέρνηση από όσα είπε ο Π. Καμμένος στην Ουάσινγκτον, τριγμοί όμως και στους ΑΝΕΛ με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παίρνει αποστάσεις από την τοποθέτηση του εκπροσώπου για πιθανή υπερψήφιση πρότασης μομφής.

«Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Τοσουνίδης και αν έκανε λάθος και το διόρθωσε, ξέρω ένα πράγμα και μιλάω για τον εαυτό μου. Πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς και της μιντιακής δικτατορίας, των Offshore και των οικονομικών παραδείσων, δεν θέλω να ονοματίσω κανέναν, ο Παπαχριστόπουλος και όχι μόνο, δεν συμπλέει».

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ΑΝΤ1), συνεχίζοντας να παίρνει αποστάσεις από το κόμμα του και τον Πάνο Καμμένο.

«Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα για 3,5 χρόνια και δεν τα πετάμε. Αν ο κ. Τοσουνίδης έκανε λάθος ή όχι μου είναι αδιάφορο. Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε και καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος που άφηνε ανοιχτό τέτοιο ενδεχόμενο.