Οργισμένη απάντηση Στ. Κοντονή για την βόμβα στο Εφετείο

 
Οργισμένη απάντηση Στ. Κοντονή για την βόμβα στο Εφετείο

Ενημερώθηκε: 22/12/17 - 15:26

Αποπροσανατολιστική, υποβολιμαία και πρωτίστως, προκλητική και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού, χαρακτηρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, σε δήλωσή του, την προσπάθεια «ορισμένων κύκλων να συσχετίσουν τη σημερινή εγκληματική ενέργεια στο Εφετείο Αθηνών, με την κριτική που διατυπώνεται σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια και το δημόσιο έλεγχο».

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Υπενθυμίζεται ότι η , σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει, μεταξύ των άλλων, ότι «όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη, συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους. Είναι γνωστό, ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις».

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

εγκληματική ενέργεια στο Εφετείο Αθηνών

Συγκεκριμένα, η πλήρης δήλωση του κ. Κοντονή έχει ως εξής: «Η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να συσχετίσουν τη σημερινή , με την κριτική που διατυπώνεται σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια και τον δημόσιο έλεγχο, δεν είναι μόνο αποπροσανατολιστική και υποβολιμαία, είναι πρωτίστως προκλητική και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού».