Άδωνις Γεωργιάδης: Με την εξεταστική θα αναδειχθεί το έργο μου ως υπουργός Υγείας

 
Άδωνις Γεωργιάδης: Με την εξεταστική θα αναδειχθεί το έργο μου ως υπουργός Υγείας

Ενημερώθηκε: 17/04/17 - 10:04

«Ευτυχής» για την Εξεταστική στον χώρο της Υγείας δηλώνει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης γιατί, όπως υποστηρίζει, θα αναδειχθεί το έργο του ως υπουργός Υγείας, που μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, βεβαίως, προαναγγέλλει ότι μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα καταθέσει την δική της πρόταση για Εξεταστική για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκφράζει βεβαιότητα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς, όπως ισχυρίζεται, «ο κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός και οι βουλευτές του να μείνουν βουλευτές».

Ερωτηθείς γιατί η ΝΔ μιλάει για 4ο μνημόνιο την ώρα που και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας διαβεβαιώνει ότι «δεν θα υπάρξει άλλο», ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά αφοπλιστικά: «Δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε είναι κατ' ανάγκη σωστό» και υποστηρίζει την άποψη ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ισοδυναμούν με 4ο μνημόνιο.

Επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα των εκλογών, δηλώνοντας ωστόσο ότι «αν ήταν στο χέρι του κ. Τσίπρα δεν θα είχαμε ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα».

Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία» και γι΄ αυτό ο ίδιος δεν ήταν υποστηρικτής της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης».

Τέλος, αναφερόμενος στα έργα που εγκαινιάζονται από τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει στο Πρακτορείο ότι «οι αυτοκινητόδρομοί θα είχαν λήξει εδώ και 1,5 χρόνο εάν δεν τους σταματούσε η πρώτη φορά αριστερά», ενώ προσθέτει ότι η εκχώρηση των αεροδρομίων στη Fraport και το Ελληνικό είναι έργα Σαμαρά.

Σχετικά Θέματα:

Β.Οικονόμου: Οι Εξεταστικές Επιτροπές το αντίμετρο του ΣΥΡΙΖΑ στις περικοπές