Αφιερωμένη η μέρα στην οικογένεια για την Ε. Αχτσιόγλου - Βόλτα με το γιο της στο πάρκο

 
axtsioglou

Ενημερώθηκε: 23/09/23 - 13:54

Βόλτες πριν από την τελική αναμέτρηση. Αφιερωμένη η μέρα στην οικογένεια για την Ε. Αχτσιόγλου. η σημερινή, ημέρα ξεκούρασης και βόλτα με το παιδί για την υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, η κ. Αχτσιόγλου μίλησε στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν και υπογράμμισε το εξής: «Σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης, έχει τη βόλτα με το παιδί, τις υποχρεώσεις της μάνας τις κανονικές, τις ωραίες».

Σε ερώτηση για τις αυριανές εκλογές δήλωσε αισιόδοξη ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, η ίδια απάντησε: «Σημασία έχει να είναι δυνατή η παράταξη και να είμαστε αποτελεσματικοί». Πρόσθεσε ότι «υπήρξε ένταση το προηγούμενο διάστημα», αλλά εκτίμησε ότι «μπορούμε από Δευτέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί». Η Έφη Αχτσιόγλου, στη συνέχεια, υπογράμμισε το εξής: «Σε ό,τι με αφορά, έχω δείξει μια εμπειρία και διάθεση ενότητας και πολιτικό περιεχόμενο, αλλά στο τέλος της ημέρας οι πολίτες θα αποφασίσουν».

Ακόμη, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανέφερε ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι σε διάθεση πόλωσης, παραδέχτηκε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά θα το βρούμε από τη Δευτέρα» όπως είπε χαρακτηριστικά. «Θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι στρατιώτης για τις αρχές και τις αξίες της παράταξης» σημείωσε επίσης η κ. Αχτσιόγλου.

Σε ερώτηση αν τα καταφέρνει με τις υποχρεώσεις της μητρότητας, η κ. Αχτσιόγλου απάντησε: «Δεν τα πήγα τόσο καλά με τις υποχρεώσεις, αλλά θα το ισορροπήσω καλύτερα από Δευτέρα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ