Αναμονή, εγκράτεια και συσκέψεις στο ΚΙΔΗΣΟ για την Κεντροαριστερά

 
Στο Εθνικό Συμβούλιο του ΚΙ. ΔΗ. ΣΟ υπήρξαν συζητήσεις και πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τις εξελίξεις και τις υποψηφιότητες της Κεντροαριστεράς

Ενημερώθηκε: 06/09/17 - 22:59

Κι ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να μην κατέβει υποψήφιος πρόεδρος της Κεντροαριστεράς, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΚΙ. ΔΗ. ΣΟ υπήρξαν συζητήσεις και πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τις εξελίξεις και τις υποψηφιότητες.

Τα περισσότερα μέλη τάχθηκαν κατά της διεκδίκησης της προεδρίας της κεντροαριστεράς από άλλο στέλεχος του κόμματος.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε και έλαβε εξουσιοδότηση ως την Παρασκευή, που λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητα, να διερευνήσει αν πρέπει να κατέβει στην κούρσα παπανδρεικο στέλεχος.

Παράλληλα , ο κ. Παπανδρέου ζήτησε άμεσα από τα στελέχη του να είναι εγκρατή στις δηλώσεις τους και να μην στηρίζουν ανοιχτά και έμμεσα κάποιον εκ των επτά υποψηφίων. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι "συντεταγμένα θα γίνει αυτό" αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί πιθανό προκριμα μετά τις επαφές του με τους υποψήφιους προέδρους.

Με το παραπάνω, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ προφανώς και "φωτογράφισε" τον Σωκράτη Ξυνιδη που είχε εκφραστεί ευμενως υπέρ του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.

Τέλος, την Παρασκευή ανακοινώνει την υποψηφιότητα του και ο Νίκος Ανδρουλακης με ανάρτησή του στα social media,ενώ ετοιμάζεται και βίντεο με το πολιτικό του διακύβευμα που θα προβληθεί την Δευτέρα.


Σχετικά Θέματα:

Ο Παπανδρέου δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς-Δηλώνει «στρατιώτης»