Απάντηση Ηλιόπουλου στο διαδικτυακό του λιντσάρισμα: Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις και να απαντάς στην πολιτική με προσωπικές επιθέσεις

 
iliopoulos axtsioglou

Ενημερώθηκε: 19/11/23 - 21:34

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τη λέξη «βούρκος» που φέρεται να χρησιμοποίησε, μιλώντας στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της ομάδας «6+6», που εξετάζει το μέλλον της ομάδας εντός ή εκτός κόμματος.

Ο κ. Ηλιόπουλος φέρεται να τάχθηκε υπέρ της φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και ειδικά τις επιθέσεις που δυστυχώς φτιάχνουν μια εικόνα πολιτικού βούρκου, η προσπάθεια συνεννόησης είναι ακόμα πιο δύσκολη. Πιο εύκολο να ανέβουμε ένα δύσβατο βουνό παρά να παλέψουμε αυτόν τον βούρκο».

Πρώτες έσπευσαν να του «απαντήσουν» οι κυρίες Ακρίτα, Αυλωνίτου, οι οποίες αυτό που κατάφεραν ήταν να δικαιώσουν το χαρακτηρισμό του Νάσου Ηλιόπουλου.

Μετά τις αντιδράσεις, ο Νάσος Ηλιόπουλος τοποθετήθηκε για το τι σημαίνει βούρκος, αφήνοντας σαφείς αιχμές και στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα προς συγκεκριμένους αποδέκτες.

Όπως έγραψε, «βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα».

Σε κάθε περίπτωση, γράφει ο Ν. Ηλιόπουλος, βούρκος «δεν είναι το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας», αλλά αντίθετα, «είναι η ζωή μου», υπογραμμίζοντας πως «αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

Η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα, σε μια οργισμένη ανάρτησή της όταν έγινε γνωστή η αποστροφή της τοποθέτησης του Νάσου Ηλιόπουλου, έγραψε: Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε.
Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη κυλιέται στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος.

Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου». Και συνεχίζει σε νέο της μήνυμα, «περιμένω έναν -έναν! - από τους συναδέλφους βουλευτές που πρόσκεινται στους 6+6 να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτή την απολιτική και ξεκάθαρα υβριστική δήλωση. Έναν!».

Σε παρόμοιο κλίμα και η ανάρτηση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στενή συνεργάτιδα του Στέφανου Κασσελάκη, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία σε δήλωση της τονίζει «Όλος ο κόσμος που παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και είμαστε πολλοί, γιατί είμαστε με το κόμμα και τον εκάστοτε εκλεγμένο πρόεδρο, είμαστε κατά τον κ. #Ηλιόπουλο «ο βούρκος»! Εμείς με το λαό και εκείνοι με την καρέκλα αγκαλιά!!!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ