Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελίες Κασσελάκη για τη διαδικασία ταυτοποίησης

 
surizaekloges

Ενημερώθηκε: 24/09/23 - 19:05

Οι συγκρούσεις και οι καταγγελίες στο ΣΥΡΙΖΑ δε λείπουν και στο παραπέντε της ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας.

Από τη μία πλευρά, καταγγελία ότι οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν νέα μέλη που ψήφισαν πρώτη φορά στις εσωκομματικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής έκανε αργά το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες αναφορικά με την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση μελών» σημειώνει χαρακτηριστικά και ζητά αυστηρή τήρηση της διαδικασίας από όλα τα μέλη των τοπικών εφορευτικών επιτροπών.

«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη να μην δέχονται τη δικαιολογία 'δεν σας βρίσκουμε' αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών» σημειώνει επίσης στην ανάρτησή του.

Από την άλλη είχε προηγηθεί ανακοίνωση του προέδρου της ΚΕΦΕ Γιάννη Δρόσου, που -φωτογραφίζοντας την πλευρά Κασσελάκη- καλούσε να αποφεύγεται κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων.

«Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή. Έως τώρα πάνω από 100.000 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό.

Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος στηλιτεύοντας την αποστολή μηνυμάτων απ' το επιτελείο του Στ. Κασσελάκη σήμερα, ανήμερα των εκλογών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ