Διεγράφη το μέλος της ΝΔ, Χρήστος Σκαλούμπακας

 
Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Σκαλούμπακας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τα σχόλια που δημοσίευε στο Facebook

Ενημερώθηκε: 05/06/19 - 22:06

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Σκαλούμπακας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τα σχόλια που δημοσίευε στο Facebook.

Τα σχόλια περιείχαν απειλές εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ, εμφυλιοπολεμική ρητορική αλλά και χυδαίες εκφράσεις.

Στην απόφαση της ΝΔ,αναφέρεται ότι αποφασίζει «την διαγραφή του κ. Σκαλούμπακα Χρήστου του Παναγιώτη από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκεκριμένο θέμα είχε αναδείξει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω του Facebook. Μάλιστα τον είχε υποχρεώσει κατά το παρελθόν να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της. Ο Χρήστος Σκαλούμπακας σε αναρτήσεις του έγραφε μεταξύ άλλων: “Ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια”.

Διαγραφή Σκαλούμπακα άπορη ΝΔ

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;».