Εντελώς «αντιτουριστικός» ο υπουργός Τουρισμού Θεοχαρόπουλος! Δεν είχε ιδέα... «ποιος είναι αυτός» ο Ζάκερμπεργκ

Εντελώς «αντιτουριστικός» ο υπουργός Τουρισμού Θεοχαρόπουλος! Δεν είχε ιδέα... «ποιος είναι αυτός» ο Ζάκερμπεργκ
Ενημερώθηκε: 19/05/19 - 16:35

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που... επιβραβεύτηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για την συνεργασία που σύναψε πρόσφατα της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει ευρωεκλογών και διορίστηκε πρόσφατα υπουργός Τουρισμού, αποδεικνύεται περίτρανα παντελώς... αντιτουριστικός, το γιατί μας το αποκαλύπτει η στήλη «Βηματοδότης» από το «Βήμα».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, με την ασιάτισσα σύζυγό του Πρισίλα. Μάλιστα ο πολυεκατομμυριούχος ανέβασε μια σέλφι των δυο τους μπροστά από τον Παρθενώνα, γράφοντας στη λεζάντα: «Γιορτάζοντας επτά χρόνια ευτυχισμένου γάμου στον ναό της θεάς της σοφίας». Η φωτογραφία ανέβηκε το μεσημέρι  της Παρασκευής στον λογαριασμό του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ακρόπολη ο Ζάκερμπεργκ

 

Το Facebook μάλιστα που αναγνωρίζει αυτόνομα τοποθεσίες δίνει ως περιοχή ανάρτησης το Περιστέρι. Με την ανάρτηση της φωτογραφίας άρχισε η αναζήτηση του ζεύγους: Ρώτησα τον υπουργό Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλο εάν γνωρίζει πού μένει, ώστε να μας πει δυο λόγια. Και σας μεταφέρω τον διάλογο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

– Μήπως ξέρετε σε ποιο ξενοδοχείο μένει ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ;

– Θεοχαρόπουλος: Ποιος είναι αυτός;

– Δεν το ξέρετε; Είναι ο ιδρυτής του Facebook, βρίσκεται στην Αθήνα προερχόμενος από το Παρίσι και καλό θα ήταν να υπήρχε μια συνάντηση με την κυβέρνηση.

Θεοχαρόπουλος: Α, μάλιστα, θα ψάξω να τον βρω και θα σας ειδοποιήσω…

Την ώρα που ο υπουργός Τουρισμού έψαχνε επικοινώνησα με τον Νίκο Παππά που ως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής που ασχολείται με το Διάστημα, τα διαστημόπλοια, την προσσελήνωση και το Διαδίκτυο, πιθανόν να γνώριζε. Βγήκε συνεργάτης του, ο οποίος με πληροφόρησε ότι μάλλον δεν γνωρίζει ο υπουργός ότι ο Ζούκερμπεργκ ήταν στην Αθήνα. Γιατί εάν γνώριζε δεν θα έφευγε για την Αλεξανδρούπολη. Ο συνεργάτης του υπουργού υποσχέθηκε πάντως ότι θα τηλεφωνήσει σε έναν αμερικανό φίλο του που ζει στην Αθήνα για να μάθει νέα του Ζούκερμπεργκ από την Αθήνα.\

1

*Απόσπασμα από τη στήλη «Βηματοδότης» της εφ. «Βήμα»