Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Αποχωρεί λόγω... Βενιζέλου ο Δημήτρης Λιντζέρης

Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Αποχωρεί λόγω... Βενιζέλου ο Δημήτρης Λιντζέρης
Ενημερώθηκε: 02/06/19 - 18:27

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί στο Κίνημα Αλλαγής η έξοδος του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο  πρώην βουλευτής Δημήτρης Λιντζέρης, ανακοίνωσε μέσω Facebook την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β' περιφέρεια Πειραιά. 

Στην ανακοίνωση του ο κ. Λιντζέρης χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για την Φώφη Γεννηματά η οποία «χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό βάθος, χωρίς ιστορική συνείδηση και ευθύνη... μετατρέπει το ΚΙΝΑΛ σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Λιντζέρη:

 

«O εξοβελισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιβεβαιώνει την ανομολόγητη επιδίωξη ενός συστήματος να οδηγήσει τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής στην αγκαλιά του κου Τσίπρα.

Η κα Γεννηματά χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό βάθος, χωρίς ιστορική συνείδηση και ευθύνη, αντιστρατεύεται την ανάγκη ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης. Επιδιώκει τη χειραγώγηση και τον προσωπικό έλεγχο των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ, μετατρέποντάς το σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα.

Δεν ενδιαφέρεται αν αυτές οι μεθοδεύσεις συρρικνώνουν την απήχηση και επιρροή του κινήματός μας. Δεν ενδιαφέρεται αν στερεί από τη χώρα τη δυνατότητα να πάει μπροστά. Μοναδικό της μέλημα είναι να στήσει γέφυρες για σύμπραξή της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά, αρνούμαι κατηγορηματικά να συμπράξω στα ευτελή αυτά σχέδια.

Η αποχώρηση μου από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β' περιφέρεια Πειραιά είναι πράξη υποχρεωτική και αυτονόητη».

1