Ευρωεκλογές 2019: Έκλεισε το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με την Βίκυ Φλέσσα

Η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
Ενημερώθηκε: 11/04/19 - 17:24

Ευρωεκλογές 2019: Με την ανακοίνωση του ονόματος της δημοσιογράφου, Βίκυς Φλέσσα, ολοκληρώνεται η λίστα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.

Η κ. Φλέσσα συναντήθηκε  με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη και στη δήλωσή της σημείωσε ότι, μετά από 30 χρόνια γραπτών και λόγων, αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκε στο Ναύπλιο και μεγάλωσε στο Άργος, στον προσφυγικό συνοικισμό των Μικρασιατών, που γειτονεύει με το αρχαίο θέατρο της πόλεως. Ο πατέρας της ήταν πυροσβέστης με καταγωγή από την Καρυά Άργους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Η Βίκυ Φλέσσα σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της με υποτροφία στη Νομική Σχολή Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε.

Έχει εργαστεί 30 χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ), ραδιόφωνο (ΑΘΗΝΑ 9.84, ΕΡΑ 4) και τηλεόραση (ΕΡΤ, Star, Antenna). Η εκπομπή της «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» στην ΕΡΤ είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση. Συμπληρώνει φέτος τον 16ο χρόνο κι έχουν φιλοξενηθεί σε αυτήν εξέχουσες προσωπικότητες της Επιστήμης, της Τέχνης, της Θεολογίας και της Φιλοσοφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, της Διεθνούς Αμνηστίας και της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός γιού.

Τέλος, η επίσημη παρουσίαση των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής στον "Ελληνικό Κόσμο".