Κ. Κουκοδήμος: Εντεταλμένος συμφερόντων ο Λ. Αυγενάκης - Μπήκε «από το παράθυρο» στη ΝΔ

Κ. Κουκοδήμος: Εντεταλμένος συμφερόντων ο Λ. Αυγενάκης - Μπήκε «από το παράθυρο» στη Ν.Δ
Ενημερώθηκε: 28/01/20 - 10:51

Λάβρος ο πρώην πρωταθλητής του μήκους πρώην βουλευτής της ΝΔ, και νυν δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, δε «μασάει» τα λόγια του. Κάνει  ολομέτωπη επίθεση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη τον οποίο χαρακτηρίζει «πληγή για τον ελληνικό αθλητισμό» και που προσθέτει ότι «είναι εντεταλμένος συμφερόντων», ενώ κάνει λόγο για αυτούς «που μπήκαν από το παράθυρο στη ΝΔ»...

Αφορμή η απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης την οποία χαρακτηρίζει φαρσοκωμωδία.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου αναφέρει τα εξής: «Τάσσομαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και ζητώ να μπει τέλος στη φαρσοκωμωδία με την απόφαση που προκαλεί οργή σε όλο το φίλαθλο κόσμο. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι "πληγή" για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι εντεταλμένος συμφερόντων και κάνει κακό στη ΝΔ.

Αυτοί που "μπήκαν από το παράθυρο" στη Ν.Δ. θα πρέπει να τεθούν εκτός κόμματος και να μην τους δοθεί ποτέ ξανά η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη δυναμική, τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια της παράταξης. Αρχές και αξίες που ενέπνευσε ο Εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η αξιοσύνη και κυρίως σοβαρότητα πρέπει να επικρατήσουν στις τάξεις του αθλητισμού».

Υπενθυμίζουμε ότι δριμεία επίθεση κατά του Λ. Αυγενάκη άσκησε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θ. Ζαγοράκης.