"Καρατόμηση" Κατερίνας Παπακώστα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη-Τι απαντά η ίδια

 
Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Β΄Αθηνών παύτηκε από τα καθήκοντά της-Τι απαντά στον πρόεδρο της ΝΔ

Ενημερώθηκε: 18/04/17 - 19:17

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω μίας κίνησης που στέλνει μηνύματα στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης, αντικαταστάθηκε η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Παπακώστα είχε ζητήσει μέσω facebook από τον Άδωνι Γεωργιάδη να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες της εξεταστικής για την Υγεία.

 είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Ειδήσεις»

Επίσης, αρχές Μαρτίου η Κατερίνα Παπακώστα ότι πρέπει να ψηφιστούν και από το κόμμα της οι ελαφρύνσεις που προωθεί η κυβέρνηση «και αν κλείσει η αξιολόγηση, πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευτεί.Και πρέπει να γίνει άμεσα γιατί, αν επειμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Η απάντηση Παπακώστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη 

Μέσω Facebook απάντησε η Κατερίνα Παπακώστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αμέσως μετά την καρατόμησή της από το τομέα της Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα η πρώην αναπληρώτρια στον τομέα Υγείας ανέφερε:

«Σχετικά με την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την αντικατάστασή μου από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας, δηλώνω πως είμαι πάντοτε στην διάθεσή του, τις αποφάσεις του οποίου σέβομαι. Είμαι και παραμένω μάχιμος στρατιώτης κάτω από την σημαία της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή και δίχως αμφιταλαντεύσεις. Ανήκω σε μία μεγάλη ιστορική παράταξη, η οποία είναι η ελπίδα των Ελλήνων, την οποία υπηρετώ με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και της Ελληνικής κοινωνίας σε άγριους καιρούς. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Ιάσωνα Φωτήλα».

Σχετικά Θέματα:

Παπακώστα κατά Άδωνι – Αποκεφαλισμός από τον Κυρ. Μητσοτάκη

H απάντηση της Παπακώστα στον Μητσοτάκη