Κυριάκος Μητσοτάκης: «Φύγετε, για ν’ ανασάνει η Ελλάδα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Φύγετε, για ν’ ανασάνει η Ελλάδα»
Ενημερώθηκε: 20/02/19 - 21:39

Ως την χειρότερη της Μεταπολίτευσης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι οι εκλογές στις 26 Μαΐου θα στείλουν το μήνυμα: "Φύγετε".

Βέβαιος ότι οι εθνικές εκλογές θα συμπέσουν με τις ευρωεκλογές, στις 26 Μαΐου, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην κοπή της πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ.

Όμως ακόμη και στην περίπτωση κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κάνει τις βουλευτικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η ευρωκάλπη θα μετατραπεί ουσιαστικά σε εθνική κάλπη και θα είναι το πρώτο βήμα για να σταλεί το μήνυμα ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγουν για ν’ ανασάνει η Ελλάδα.

«Έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι εκλέχθηκε εξαπατώντας τους πολίτες το 2015, καθώς πριν τις εκλογές έταξε πράγματα ανέφικτα και στο τέλος έκανε ακριβώς τ’ αντίθετα.

Όσο για το τι νέο μπορεί να φέρει η ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως είναι ένα κόμμα υπερήφανο για την ιστορία του, αλλά σήμερα τολμά να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών και ν’ αλλάζει, με αποτέλεσμα να οδεύει προς μία μεγάλη εκλογική νίκη. Ειδικά δε για τις εκλογές για την Ευρωβουλή και την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «συμβολίζουν με τον τρόπο τους αυτό που αποκαλώ δημιουργική ανανέωση» κι ότι «εκπροσωπούν το σύνολο της κοινωνίας».