Μητσοτάκης: "Ατυχής" η δήλωση του Γιακουμάτου-”Συγνώμη” και διευκρινήσεις Γιακουμάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητσοτάκης: "Ατυχής" η δήλωση του Γιακουμάτου-”Συγνώμη” και διευκρινήσεις Γιακουμάτου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 19/01/17 - 18:51

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter χαρακτήρισε ατυχή τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Γ. Γιακουμάτου ότι η ομοφυλοφίλία «είναι κολλητική αρρώστια».

«Η δήλωση του κ. Γιακουμάτου ήταν ατυχής. Του ζήτησα να ανακαλέσει & να ζητήσει συγγνώμη απ' όσους έθιξε. Η Ν.Δ. δεν ανέχεται καμία διάκριση», ανέβασε στο λογαριασμό του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συγγνώμη ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Γιακουμάτος

 

Συγγνώμη ζητά με δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, δίνοντας διευκρινήσεις για όσα είπε σε συνέντευξή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι «κολλητική αρρώστια». «Επειδή γίνεται μεγάλη σπέκουλα και διαστρέβλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" ξεκαθαρίζω ότι:

Δεν υπήρξα και δεν είμαι ομοφοβικός το οποίο δηλώνω ξεκάθαρα», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει: «Και όπως δηλώνω ρητά σέβομαι απόλυτα τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου. Το επίμαχο σημείο αναφέρεται σε μια συζήτηση για τα πρότυπα. Είμαι 40 χρόνια ειδικός παθολόγος και δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Έχω ψηφίσει και το σύμφωνο συμβίωσης και το νομοσχέδιο για την άρση οποιασδήποτε διάκρισης. Για όλους όσους εξαιτίας της παραπληροφόρησης όχι αθώων δημοσιογραφικών οργάνων εθίγησαν ζητώ συγγνώμη».

Κικίλιας προς Γιακουμάτο: Η ΝΔ σέβεται τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου

 

Με μία ανάρτηση στο twitter η ΝΔ «αδειάζει» τον βουλευτή του κόμματος Γεράσιμο Γιακουμάτο, με αφορμή δήλωσή του ότι η ομοφυλοφιλία «είναι κολλητική αρρώστια».

«Η @neademokratia σέβεται το σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου», ανέβασε στο λογαριασμό του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε από το parapolitika.gr την επίμαχη συνέντευξη που έδωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Μετά το 9:15 το επίμαχο σημείο:

Σχετικά Θέματα:

Κικίλιας προς Γιακουμάτο: Η ΝΔ σέβεται τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου (ΒΙΝΤΕΟ)