Νέα επίθεση Καμμένου σε πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ: Ο «Total blue electric» Κόκκαλης... προτίμησε την καρέκλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα επίθεση Καμμένου σε πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ: Ο «Total blue electric» Κόκκαλης... προτίμησε την καρέκλα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 07/02/19 - 18:05

Νέα σφοδρή επίθεση του Πάνου Καμμένου σε στελέχη των ΑΝΕΛ που πλέον στηρίζουν την κυβέρνηση. Είχε προηγηθεί νωρίτερα το «τελεσίγραφο» του πρώην ΥΠΕΘΑ, στον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

«Εάν μέχρι αύριο το πρωί (σ.σ. της Παρασκευής 8/2) ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν παραιτηθεί από βουλευτής, τότε θα διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ», τόνισε χαρακτηριστικά το πρωί (της Πέμπτης 7/2),  μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, 

Πριν λίγο, κατά τη διάρεκεια της ομιλίας του πρώην ΥΠΕΘΑ,  στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής όπου συζητείται το πρωτόκολλο κύρωσης της εισόδου της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, από τα «βέλη» του δεν ξέφυγαν και άλλα πρώην στελέχη του κόμματος και ιδιαίτερα ο Βασίλης Κόκκαλης, τον οποίο χαρακτήρισε “total blue electric”

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «η κυβέρνηση δεν κατάφερε να δημιουργήσει το περίφημο κεντροαριστερό προοδευτικό πρόσημο. Έκαναν προσπάθειες να πάρουν στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι για να γίνει η νέα κεντροαριστερά αλλά η νέα κεντροαριστερά αλλά οι κεντροαριστεροί εκπρόσωποί της είναι η Κατερίνα Παπακώστα, η Έλενα Κουντουρά, ο Τέρενς Κουίκ και οι βουλευτές που προέρχονται από τη σκληρή δεξιά. Πάντα ήταν δεξιότερα και εμού και εκείνων που έχουν μείνει στους ΑΝΕΛ σήμερα. Αυτοί με το δεξιό πρόσημο αποτέλεσαν το αριστερό άνοιγμα και μέσω της ανταλλαγής της καρέκλας με την ψήφο και την συνείδησή τους άλλαξαν την άποψή τους.

Ο κ. Κουίκ έλεγε ότι δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία ποτέ και ήταν και αντίθετος στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και παραμένει Υφυπουργός, ενώ η κ. Κουντουρά που σε δημόσια ομιλία της στην Κρήτη ορκιζόταν ότι ήταν κατά της Συμφωνίας, αντάλλαξε την ψήφο με την καρέκλα", σημείωσε και πρόσθεσε: "Ο κ. Κόκκαλης, ο λεγόμενος “total blue electric”, μας προέτρεπε στην τελευταία Κ.Ο. να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και να πείσουμε τον Μητσοτάκη να κάνει πρόταση μομφής. Παρ’ όλα αυτά προτίμησε κι αυτός την καρέκλα και την ψήφο εμπιστοσύνης».

Δείτε το βίντεο: