Ο Πολάκης ανέλαβε να...συνετίσει τον Γεροτζιάφα: «Νομιμοποίησες με αριστερό ένδυμα Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες»

 
GEROTZIAFAS POLAKIS

Ενημερώθηκε: 27/09/23 - 14:35

Ο γνωστός Πολάκης, στο γνωστό του ρόλο, με τον γνωστό του τρόπο, επιτίθεται στον καθηγητή της Σορβόννης, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, ο οποίος ανακοίνωσε χθες ότι αποστασιοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Τον κατηγορεί για τη συμβολή του στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημιας από τη ΝΔ»,καθώς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που «με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκινηδες και Βασιλακοπουλους όπως και το Μητσοτακη!».

Ο κ. Γεροτζιάφας δεν υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ήταν υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης, ενώ μετείχε και στο think tank του κόμματος για την Υγεία.

Σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται κατά του κ. Γεροτζιάφα, ο οποίος ανέφερε σε δήλωσή του ότι «δεν είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τις θέσεις του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με την πολιτική του στον χώρο της Υγείας».

Ο βουλευτής Χανίων αναφέρει:

«Γρήγορη Γεροτζιαφα:

Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Β) στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημιας από τη ΝΔ» συνέβαλλαν καποιοι όπως εσύ που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκινηδες και Βασιλακοπουλους όπως και το Μητσοτακη! Γιατί δεν υπάρχει «καθαρή και ουδέτερη επιστήμη» .Υπάρχει γνώση που ο τρόπος που παράγεται και ο τρόπος που χρησιμοποιείται είτε καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων είτε απλά και ΚΥΡΙΩΣ μεγιστοποιεί τα κέρδη κάποιων!!

Γ) Πολύ μπλα μπλα η δηλωση «αποχώρησης» σου (από κει που δεν έγινες μέλος ποτέ) αλλά από ουσία μηδέν!!

Πρόσεξε μην 'πάρεις τα βουνά'».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ