Το Ποτάμι ζητά τις έδρες των Αμυρά, Δανέλλη και Ψαριανού

Ποτάμι: Nα παραδώσουν τις έδρες τους οι Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός
Ενημερώθηκε: 25/01/19 - 18:42

Να παραδώσουν τις έδρες τους οι αποχωρήσαντες βουλευτές Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός, καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή, αναφέρει η απόφαση του πολιτικού συμβουλίου της παράταξης, υπενθυμίζοντας μάλιστα πως το παραπάνω έχει αποτελέσει κατηγορηματική δέσμευση και των τριών, κατά καιρούς.

Όπως τονίζεται, τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου καυτηρίασαν ιδιαίτερα τις ξαφνικές αποχωρήσεις των βουλευτών, προσθέτοντας πως παρά την προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, το Ποτάμι δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από 5 χρόνια στην ίδρυση του. 

Μάλιστα, την Τρίτη (26/2) – Μέρα που συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού , θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση των στελεχών και των Αντιπροσώπων του Κινήματος από όλη τη χώρα. 

Αυτό αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο θέτοντας την 26η Φεβρουαρίου ως ορόσημο για την επανεκκίνηση των δράσεων του Κινήματος. 

Την ημέρα εκείνη θα διεξαχθεί στην Αθήνα μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «5 χρόνια – 5 στόχοι για να κάνουμε την Ελλάδα αλλιώς».

«Θα συνεχίσουμε να μη μετέχουμε στους εμφυλίους και στις άγονες καθημερινές συγκρούσεις που απορροφούν την ενέργεια της κοινωνίας και δεν αφήνουν την χώρα να φύγει μπροστά. 

Παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για ένα καθαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές και ζωογόνες δυνάμεις της πατρίδας μας», καταλήγει η ανακοίνωση.