Προκαλούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Βάκη: Ψευτοθαύμα το Άγιο Φως που πιστεύουν οι μωροί!

 
Προκαλούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Βάκη: Ψευτοθαύμα το Άγιο Φως που πιστεύουν οι μωροί!

Ενημερώθηκε: 13/04/17 - 20:30

Επιμένουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να λοιδορούν, να προκαλούν και να αποκαλούν "μωρούς" του Χριστιανούς, δηλαδή την πλειονότητα αυτού του τόπου και όσους πιστεύουν σε θαύματα, όπως το Άγιο Φως. Η ανεξήγητη λύσσα τους έπιασε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και συνεχίζεται την ημέρα σταύρωσης του Κυρίου, Μεγάλη Πέμπτη, όπου δεν δείχνουν απολύτως κανέναν σεβασμό στα πιστεύω αυτής της κοινωνίας όσο και αν διαφωνούν.

Η τρίτη κατά σειρά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη υιοθετεί ουσιαστικά τις θέσεις Μπαλαούρα και λέει: «Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή».

Μετά τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος χαρακτήρισε «παγανιστικό κατάλοιπο» το Άγιο Φως και παρόμοια τοποθέτηση του συναδέλφου του Χρήστου Καραγιαννίδη, μία ακόμη κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε την ίδια θέση, παραπέμποντας μάλιστα όσους επικρίνουν τον κ. Μπαλαούρα στον Κοραή.

«Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Άτακτα, το αποκαλεί "ψευδοθαύμα" που πιστεύουν "ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι' αισχροκέρδειαν"» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Φωτεινή Βάκη σε συνέντευξή της στην Ημερησία.

Η ίδια μάλιστα δεν λέει να το ξεπεράσει αυτό το μένος για το Άγιο Φως και είχε καταθέσει και ερώτηση στη Βουλή τον Μάιο του 2015 από κοινού με τον κ. Μπαλαούρα.

«Η ερώτηση εντάσσεται στον γενικότερο προβληματισμό ως προς το θέμα των σχέσεων της Εκκλησίας με το Κράτος. Στην κοινοβουλευτική ερώτηση εκφράζονται επιφυλάξεις ως προς τη σκοπιμότητα, ενώ ερωτώνται οι συναρμόδιοι υπουργοί και ως προς τις οικονομικές διαστάσεις της συμμετοχής του κράτους σε αυτή τη διαδικασία» τόνιζε τότε...

Τώρα, για τον ατελείωτο ποταμό περιττών εξόδων της κυβέρνησής της και για την "ταμπακιέρα" των εξαντλητικών μέτρων σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων, ούτε μία ερώτηση...

Εκπρόσωπος Αριχιεπισκοπής: Οι “Ημέρες Καριέρας” των λοιδορούντων συνεχίζονται

Το Survivor της αριστεροφροσύνης και του δήθεν προοδευτισμού έχει χαμηλή τηλεθέαση", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης, απαντώντας στις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινής Βάκη, για το Άγιο Φως.

«Οι Ημέρες Καριέρας των λοιδορούντων κάθε στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας αντικληρικαλιστών συνεχίζονται. Δύο και σήμερα. Δυστυχώς όμως για αυτούς το Survivor της αριστεροφροσύνης και του δήθεν προοδευτισμού έχει χαμηλή τηλεθέαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κονιδάρης.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Θέματα:

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για μεταφορά Αγίου Φωτός: «Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος»